Auto Sklo Rainproof Agent 120ml Auto okenného Skla na zaobalenie Proti-Zahmlievaniu Dodávky Pre Autá štvorkoliek Člny a Motocykle

€6.62 €13.23

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Položka Objem - Á crystal

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Majte svoje auto na sklo nevinná s týmto praktické Sklo Anti-Fog Rainproof Agent.Poskytuje ochranu proti vlhkosti a dažďu, a zároveň efektívne odstraňovanie nečistôt.Nechajte svoje auto žiariť ako nové!Vhodné pre obytné vozidlá príliš.

Špecifikácia:

Veľkosť: cca 4*4*12 cm|1.57*1.57*4.72 palcov

Skupenstvo: Kvapalné

Funkcie: rýchla zasklenie, výtlak vody, ochrana

Kapacita: 120ml

Balenie Zoznam:

1 fľaša*Sklo Anti-Fog Rainproof Agent

Poznámky:

1. Vzhľadom k rôznym displej a svetelné efekty, skutočná farba produktu sa môže mierne líšiť od farby na obrázku.

2. Vzhľadom na ručné meranie, prosím, aby meranie odchýlky o 1-3 cm.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Poskytujú Ochranu Pred Dažďom: Naše Auto Sklo zaobalenie poskytuje vynikajúcu ochranu pred dažďom a vlhkosťou.Vytvára neviditeľnú vrstvu, aby sa zabránilo vody z zmáčanie vaše čelné sklo, zabezpečiť jasnú viditeľnosť a bezpečnejšiu jazdu.

2.Odstrániť Škvrny od Vody: Naše auto sklo povlak agent používa rezanie-hrana nanotechnológie poskytujú dlhotrvajúcu ochranu proti vode škvrny a škrabancov.Udržiavať vaše vozidlo pri pohľade úplne nové s týmto praktickým riešením.

3.Ušetrite Čas a Peniaze: Naše auto sklo zaobalenie vám ušetrí čas a peniaze tým, že eliminuje potrebu pre časté čistenie.Ušetriť drahocenný čas bez toho, aby bola ohrozená na čistotu a ochranu.Jednoducho nastriekajte ho na vaše auto discomfortt pre dlho-trvajúce, špine-odolný náter, ktorý je ľahko aplikovať a neuveriteľne efektívne.

4.Revolučná receptúra: Crystal Umývanie Kvapalina je rýchle povlak sprej, ktorý chráni vaše auto sklo z škrabance a škvrny.To tiež vytvára čistý vzhľad a umožňuje vaše auto lesk s bezvodý proces čistenia.

5.Viacúčelový Nástroj: Spracovanie všetkých vašich vozidiel a pevných povrchov na vynikajúcu ochranu proti corroding, škvrny, a škrabancov s našimi zaobalenie.Ideálne pre autá, lode, štvorkoliek, obytné vozidlá, motocykle, a ďalšie.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty