KERUI príjazdová cesta Alarm S Solárnu PIR Snímač Pohybu Detektor Vodotesný pre Vonkajšie Vitajte Zlodej Bezpečnostný Alarm

€26.54 €63.60

(4 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Typ Alarmu - Budík
  • Názov Značky - KERUI
  • Typ Pripojenia - Bezdrôtové
  • KERUI Model - DW9
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

• Solárny pohon : alarm systém je poháňaný slnečnou energiou, takže je eko-šetrné a nákladovo efektívne.

• Vodotesný: alarm systém je navrhnutý tak, aby vydržali nepriaznivých poveternostných podmienok, zabezpečenie zostáva funkčné aj v daždivých obdobiach.

• PIR Snímač Pohybu Detektor : alarm systém používa PIR snímač pohybu technológia detekcie akýkoľvek pohyb v určitom rozsahu, upozorniť majiteľa domu akéhokoľvek možného narušenia bezpečnosti.

• Bezdrôtové Pripojenia : alarm systém sa pripája bezdrôtovo, čo eliminuje potrebu pre chaotický káblov a inštalácie, takže jednoduchšie a rýchlejšie.

KERUI Solárny Vjazd domáci Alarm Systém s 1000 stôp Dlhý Rad Bezdrôtových Nepremokavé Detektor Pohybu a Prijímač domáci Bezpečnostný Systém pre Vonkajšie Vnútorné Ochrany

Funkcia

Solárne Watreproof Detekcia Pohybu : snímač je napájaný z batérie, ktorá bude účtované solárny panel, takže nie je potrebné vymeniť batériu ,snímač tiež môže byť napájané DC5V napájací adaptér.

Balík obsahuje : Jeden Solárny snímač pohybu a jeden prijímač sú súčasťou tejto príjazdová cesta alarm.Keď ľudské telo, alebo pohybujúci sa objekt je zistené snímača pohybu, napríklad pri dynamický pohyb jav sa vyskytuje, zaznie výstražný signál sa odošle prijímač.Je to vynikajúca možnosť pre home security.

Dlhý dosah Bezdrôtového Prenosu : V otvorenom priestore, senzor pohybu a plug-in, prijímač má dosah prenosu až na 1000ft.Môžete dať snímač pohybu vonku na ochranu exteriéru nehnuteľnosti, pretože má 20 ft/40ft PIR rozsah detekcie a vysoké nepremokavé stupeň IP65.

Jednoduchá Inštalácia, Stačí pripojiť prijímač do zásuvky, upevnite senzor k stene pomocou priloženého skrutku, a aktivovať príchod alarmu.

16 Zvonenia a 5 Objem Nastaviteľné : Tento prijímač bol upravený na obsahovať 16 zvona a 5 úrovní hlasitosti, vrátane režim stlmenia.Ešte stále sa môžete zistiť, či je niekto v detekcie, aj keď LED bliká v tichom režime

Rozšíriteľná :Pre vjazd alarm, môžete pridať až 8 viac prijímačov alebo pohybové senzory

Nízkouhlíkové a úspora energie

Sme aktualizuje a zdokonaľuje vnútorné tech,1 solárny panel môže uložiť 0.6 kWh elektrickej energie za rok

Solárny Vonkajší Snímač Pohybu PIR

PIR snímač je napájaný 3,7 V 2000mAh nabíjateľná vstavanú batériu, ktorá bude účtované solárny panel, takže nie je potrebné vymeniť batériu, a tiež môže byť napájaný DC 5V napájací adaptér. (DC 5V napájací adaptér NIE je súčasťou).

Extra Dlhá Životnosť Batérie (Batéria nie je súčasťou balenia)

Prijímač môže byť napájaný aj napájací adaptér a batériu, kým snímač je napájaný na 2 AA batérie, ktoré môže trvať aspoň pol roka (Každý vonkajší snímač môže byť aktivovaná, 35000 krát.) Dlho batérie pomocou zabezpečí, že nemusíte držať v hornej časti batérie a pri príjazdovej ceste alarm so sebou na výlet.

1000FT Dlho, prenosová Vzdialenosť

Prijímač pre príjem poplachových signálov z pohybové senzory do 1000 Ft.

Úplne Rozšíriteľný Systém

Tam sú 4 alarm zón prijímač, každú zónu je možné pridať 2 detektory, rozšíriť váš bezpečnostný systém.

Alarm Model

Keď Pohybu Detectorbe spustí, bude to znieť a posielať signál do systému panel.Zobrazí sa Alarm Signalat prvý raz.

Široké Uplatnenie

5 Úrovne Hlasitosti ak chcete Upraviť

Minimálna hlasitosť mute, maximálna hlasitosť 110db.

16 Skladieb Je Možné Zvoliť,

Budík hosť má štyri obrannej zóny, a každú zónu je možné nastaviť rôzne vyzváňacie tóny, takže môžete jasne vedieť zóny, ktoré niekto vstúpil.

Super Jednoduchá Inštalácia

Žiadne káble spustiť bez inštalácie ťažkostí.Dať do batérie a miesto bezdrôtový snímač pohybu a budík prijímač všade tam, kde chcete.Prijímač a snímače sú spárované z krabice, budete sa hore a beží v priebehu niekoľkých minút.

Technické Parametre

DW9 Alarm Hosť

* Napájanie: DC 5V (je súčasťou dodávky) / 3ks * AAA Batérie (batérie NIE sú súčasťou)

* Prijímač Vzdialenosť medzi Alarm Hostiteľa a PIR Snímač: 300 m (v otvorenom priestore)

* Zvuk budíka: 110dB

* Pracovná Vlhkosť:

SP862 Solárny Nepremokavé PIR Detektor Pohybu

* Napájanie: Zabudované batérie a môže byť napájaný DC 5V napájanie (napájanie NIE je súčasťou balenia)

* Vonkajšie použitie : vodotesný (IPV4)

Všetky recenzie

2024-01-09

/

Anonymný

veľmi dobré odporúčam


2024-01-19

/

Anonymný

Robí svoju prácu dobre. Dodáva sa s montážnou výstroj. Funguje z krabice. To bol beh na pár dní teraz, mal som jeden falošne pozitívne. Sme s nezvyčajne teplé počasie práve teraz, tak som zvedavý, či ktorá spôsobila problém. Buď, alebo zviera, môžu spustiť ho. Pevné inak.


2023-11-11

/

Anonymný

Parfait


2023-11-19

/

Anonymný

batéria nemá trvať dlho. je umiestnený mimo v otvorenom priestore, kde môžete získať slnečného svetla, ale stále funguje len na jeden deň,


Príbuzné produkty