2023 Auto Mini GPS Tracker GF-07/22 Reálnom Čase Sledovanie Anti-Theft Anti-stratil Locator Silné Magnetické Mount SIM Správy polohovacie zariadenie

€17.35 €35.40

(3 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Číslo Modelu - GF-22 GPS Tracker
  • Pamäť, podpora - 16 GB TF kartu (nie je súčasťou)
  • APLIKÁCIA - Internet Vecí GPS(IOTGPS)
  • Názov Produktu - Mini GPS lokátor
  • Operačný Jazyk - Angličtina
  • Typ 1 - Lokátor Silné Magnetické Sledovacie Zariadenie
  • Smart home platform - Iné
  • Funkcia - High-definition GPS, WiFi LIBIER a-GPS určovanie polohy, Diaľkové nahrávanie Hlasových ovládať nahrávanie, Monitorovanie v reálnom čase Historické trajektórie Elektronické plot, Vzdialený spínač AAP a počítačový terminál Informácie prevádzka SOS pomoc
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Určenie polohy čas - 20 sekúnd
  • Nahrávanie rozsah - 80 štvorcových metrov
  • Určenie Polohy Režim - GPS/WIFI/LIBIER/AGP
  • Vstup zaťaženie - Napätie 5V
  • Typ 2 - Vozidlo Nákladné Auto Tracker Multifunkčné Sledovania
  • Fyzická Pamäť - 1024 metrov

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

2023 Auto Mini GPS Tracker GF-07/22 Reálnom Čase Sledovanie Anti-Theft Anti-stratil Locator Silné Magnetické Mount SIM Správy polohovacie zariadenie

Popis:

Mini GPS Lokátor

APLIKÁCIA:Internet Vecí GPS(IOTGPS)

Nahrávanie rozsah: 80 štvorcových metrov

Určenie polohy režim: GPS/WiFi/LIBIER/AGP

Pamäť podpora: 16 GB TF kartu (nie je súčasťou)

Podpora frekvencia: 2g ~ 4g

Fyzická pamäť: 1024 metrov

Určenie polohy čas: 20 sekúnd

Batéria: polymer (500 mAh)

Pohotovostný čas: 12 dní, pracovná doba: 4-6 dní

Vstup zaťaženie: 5V napätie

Prevádzková teplota: - 20-85 ° C

Funkcie: vzdialený záznam, ovládanie hlasom nahrávania high-definition GPS, WiFi, LBS a-GPS určovanie polohy, monitorovanie v reálnom čase, historické trajektórie, elektronické plot, vzdialený spínač, AAP, počítačový terminál, informácie prevádzku, SOS pomoc.

Špecifikácie:

1.Pravda, GPS:

Plne funkčné určenie polohy je podporované, a aj je vybratý režim podľa polohy ambient intelligence realizovať úspory energie a rýchle a presné určenie polohy.Vonkajšie použitie dlhú výdrž batérie.

2.Plot Ochrany Bezpečnosti Pripomienka:

Nastavenie bezpečnej oblasti.Keď auto vstupuje alebo opúšťa bezpečnej oblasti, mobilného telefónu, bude dostávať pripomienku tu.Môžete sledovať auto bez otvorenia aplikácie.

3.High-definition v Reálnom živote Street Mape:

High-definition v reálnom živote street mape, čím vám umožní nájsť miesto staršie vozidlo rýchlejšie a presnejšie v neznámom prostredí.

4.Hlasom aktivované Počúvanie-kontinuálne Nahrávanie:

Žiadny manuál inštrukcie sú povinné, automatické nepretržité nahrávanie, keď niekto hovorí.

5.SOS Jedno Tlačidlo-núdzovej Pomoci:

Keď starší ľudia a deti, ktoré sú stratené a narazíte na nebezpečenstvo, stlačte tlačidlo SOS tlačidlo na 3 sekundy a uvoľnenie, a hostiteľ bude aktívne volať na tiesňové volanie ak chcete volať políciu

Package Zahrnuté:

1 * polohovacie zariadenie

1 * Užívateľská Príručka

1 * Nabíjací kábel

Popis:

Použitie: Bez ohľadu na to, alarm locator je umiestnený v aute, v školskej dieťaťa, vo vrecku seniorov alebo v taške cennosti, môžete poslať SMS pokyny na alarm locator cez váš mobilný telefón na dotaz umiestnenie alarm locator, čo je výhodné pre vás, aby ste monitorovanie celého procesu a pochopiť polohu cieľového v reálnom čase.

Vlastnosti produktu:

1.Diaľkové ovládanie: je možné ovládať pomocou SMS locator a chcete nahrávanie zastaviť, lokalizačné a ďalšie úlohy.

2.Diaľkové dotaz miesto a online sledovanie: podporuje vzdialený dotaz aktuálne cieľové miesto a real-time sledovanie.

3.Rozšírené TF karty: rozšírená podpora TF kariet, a vzdialené čistenie TF kartu.

4.Diaľkové dotaz locator stav: podpora diaľkového dopytu hosť všetky funkcie zapnutý alebo vypnutý stav, kapacita batérie, záväzné počet, intenzita signálu, boot frekvencie, GPRS, TF karta kapacita, atď.

5.Diaľkové nahrávanie: podpora vzdialenej otvoriť hľadáčik nahrávanie funkciu.

6.Hlasom aktivované žiadosť o spätný hovor: Podpora vzdialenej hlasom aktivovaný callback funkcie.Keď zvuk okolo locator je väčší než 40 decibelov po otvorení, lokátor bude automaticky hovor na prednastavené číslo mobilného telefónu.

7.Jeden spôsob, ako hovor: Keď vytočíte locator číslo, môžete počuť zvuk okolo locator (lokátor nebude vydávať akýkoľvek zvuk a svetlo počas hovoru).

Špecifikácie:

Produkt: GF-07 locator

Farba: Čierna

Materiál: technické plasty

Batéria kapacita: 3.7 V, 400 mah, lítium-iónová

Pohotovostný čas: 12 dní

Pracovný čas: 4 až 6 dní

Čas hovoru: 150-180 minút

Formát: Global Communication/GPRS

GPRS:Upload60,TCP/IP

GSM positioning čas: 25 sekúnd

Ostatné parametre:

Hovor prúd: ≈ 150 mA

Pohotovostný prúd: ≈ 2.5 mA

Pracovné napätie: 3.4-4.2 V DC

Zapnúť ovládanie hlasom prúd: ≈ 30mA

Rozširujúca karta: mini TF karty

Prevádzková teplota:-20 ℃ až 55 ℃

Vzhľad veľkosť: 3.5*2.0*1.4 cm (dĺžka * šírka * výška)

Základné parametre: spektrum GSM850/900/1800/1900 MHZ

Podporu krajín: Čína, veľká Británia, Francúzsko, Nemecko, Holandsko, Taliansko, Španielsko, Brazília, Portugalsko, Dánsko, Rusko, Poľsko, Turecko, Maďarsko, Thajsko, Indonézia, Malajzia, Vietnam, Mjanmarsko, Pakistan, Irak, Saudská Arábia, Grécko, Kazachstan, Mongolsko, Dubaj, atď...

Špecifikácie:

1. Unikátne funkcie: Tento produkt je jediná, ktorá vám umožňuje zobraziť polohu na mape prostredníctvom svojho mobilného telefónu a sledovať na počítači, na platforme, a môže tiež reagovať na miesto, cez SMS v Čínštine.

2. Lepšiu presnosť: začlenením Google mapu polohy, tento výrobok výrazne znižuje chyba vzdialenosť od základňovej stanice určenia polohy.

3. Vylepšené funkcie: výrobok podporuje sledovanie polohy v dôsledku toho Google polohy režime.

4. Univerzálny magnet adsorpcie: Tento produkt obsahuje dve silný magnet adsorpcie funkcií, ktoré možno ľahko pripojiť všetky kovové predmety.Magnety sú automaticky nainštalované a možno pohodlne odstrániť.

5. Nákladovo efektívne: Tento produkt nevyžaduje platformu poplatok a je úplne zadarmo.Používatelia môžu jednoducho poslať krátku správu na alarm lokátor prijímať informácie o polohe a pripojenie k službe mapy Google, takže celý proces jednoduchý a ľahký.

Všetky recenzie

2023-11-09

/

Anonymný

Tento prístroj má dva režimy riadenia, SMS, alebo web. Aplikácia má umožní sledovať zariadenie, a v GPS režim (ak to niekedy funguje!) poskytuje primeranú presnosť, ale v iných režimoch je viac ako 1 km polomer tak k ničomu. SMS ovládanie umožňuje požiadať zariadenia, v ktorom je - ale len ako poznamenal, je prakticky k ničomu, pokiaľ nie je v naozaj silný signál oblasti (testoval som to s SIMs 2). Zariadenie má ďalšie funkcie, ako je telefonovanie, ak to počuje hlasy alebo zistí vibrácií. Opäť veľmi nespoľahlivé (kúpil som si 2 x GF-22 trackerov a jeden nefungoval vôbec - len konštantný falošných poplachov!). Jedna funkcia, ktorá si prácu bol SOS alarm. Myšlienka je, že ak nemáte žiadne iné metódy volanie o pomoc (podobne ako váš mobil je rozbité alebo stratené), potom stačí stlačiť tlačidlo na zariadení, a to volá niekto, hoci je obmedzená na jeden spôsob komunikácie. Majte na pamäti, že budete ešte potrebovať, aby im povedať, kde ste, ako tracker je nepravdepodobné, že by akákoľvek pomoc!!


2024-01-16

/

Anonymný

Tento produkt nefunguje


2023-11-02

/

Anonymný

Predám 4 gf22 2 sa dobre 2 použité nula app a zrejme boli gf21 a menej presné Naposledy sa deje veľa s týchto predajcov, že kmeň nám to


Príbuzné produkty