Zvukovo izolované Earplug Anti-noise Ubytovni Štúdia Pracovať Špeciálny Tichý Šum Odpor Silikónové Spánku Earplug Box Plávanie Earplug

€7.92 €15.84

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Materiál - Silikónové
  • Názov - Hluk Dôkaz Earplug
  • položka č. - kombinácia spánku, zníženie hluku, chrániče sluchu
  • Platné davu - deti dospelých

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Zvukovo izolované Earplug Anti-noise Ubytovni Štúdia Pracovať Špeciálny Tichý Šum Odpor Silikónové Spánku Earplug Box Plávanie Earplug Popis:

Materiál: Silikón

Položka č.: kombinácia spánku, zníženie hluku, chrániče sluchu

Platné davu: deti, dospelí

PVC hrúbka: silikónový materiál

Platné scéna: bežecké športy, fitness vybavenie, hudobné nástroje, športové trendy, cyklistika športy, plávanie detské športové

Špecifikácie:

1. Pohodlné a Koži-Priateľský Dizajn: hluk dôkaz earplug je navrhnuté pre maximálne pohodlie a kože, prívetivosť, takže je ľahké nosenie na dlhšiu dobu.

2. Účinné Zníženie Hluku: Na earplug je vyrobené zo silikónového materiálu, ktorý poskytuje účinná izolácia hluku a fyzické zníženie hluku.

3. Ľahko čistiteľné a Odolné: Na earplug je vyrobené zo silikónového materiálu, ktorý je ľahko čistiteľné a odolné, ktorá vám umožní používať, a to opakovane, bez ohrozenia výkonnosti.

4. Malé rozmery a nízka Hmotnosť: Na earplug je navrhnutý tak, aby byť malý a ľahký, takže je ľahké prenášanie v úložný box alebo vrecku.

5. Chráni Uši od Hluku: hluk dôkaz earplug je navrhnutý tak, aby chránil vaše uši z škodlivému hluku, poskytuje tiché a pokojné prostredie.

Package Zahrnuté:

1 pár * earplug úložný box veľkosť nahradenie earplug hlavu (vyberte si jeden štýl, dodávky)

Všetky recenzie

Príbuzné produkty