120Pcs/Taška Tesnenie Úst Opravný Patch Kríž Úst Uzavretie Patch Aby sa Zabránilo Chrápanie Spanie Aunty-otvorené Ústa Nálepky

€1.88 €2.90

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Názov Značky - PCWFKEF
  • Druh - Anti Chrápať, Nátrubok

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Funkcie:

1. Ústa páskou na spanie, ktoré môžu zlepšiť efektívnosť krvi oxidáciou, a to tak, aby sa zabezpečilo, že nos môže dýchať pohodlnejšie, keď spí, tak zlepšenie spánku a dýchanie hladko, a znížiť alebo dokonca zastaviť chrápanie.

2. Nie je žiadny priamy kontakt medzi lepidlo a pery, tak, že lepiaca plocha môže byť zvýšená, aby sa zabezpečilo, že to je stanovený v mieste, čo je pohodlnejšie použitie.

3. Ústa páskou je vhodné pre ľudské telo štruktúra a zvýšiť množstvo kyslíka pri vdýchnutí, ktoré môžu dosiahnuť vyrovnávacej pamäte účinok, uistite sa, že dýchanie nie je blokovaný a spánok je viac pohodlné.

4. Zlepšiť vašu kvalitu spánku a účinne vyhnúť ústne a zubné problémy spôsobené bymouth dýchanie

5. Tento produkt je vyrobený z vysoko-kvalitných materiálov, malý balík, jednoduché ovládanie, neškodné pre ľudské telo, voľný od iných zahraničných telo, pocity a poškodenie nosovej dutiny.

Špecifikácia

100% zbrusu nový kvality

Položka Názov:Tesnenie Úst Opravný Patch

Materiál: netkanej textílie

Farba:Ako na obrázku zobraziť

Veľkosť:6.8 cm/2.67 v*9.5 cm/3.74 v

Balenie obsahuje:

120Pcs Tesnenie Úst Opravný Patch

Poznámka:

1.Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb, ktoré sa ukázalo na fotkách.

2.Prosím ťa, odpusť 1 cm/0.39"-3 cm/1.18" meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty