Krku A Späť Srd, Späť Krku Krakovacieho Činidla Na Dolnej Časti Chrbta Bolesti, Obnoviť Späť Srd, Pás Relax Jogy Srd

€3.43 €5.29

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Názov Značky - JETTING

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Funkcie:

1. Vysoko Kvalitné Extra Ťažké, Husté Eva Peny S Jedinečnými Kvapka Tvar Osvedčený Dizajn.Používame Len najkvalitnejšie z EVA Peny, ktoré sú k Dispozícii, ktorá je Mäkká na Dotyk Ešte Ťažké.

2. Späť Srd Vankúš môžu byť použité na dosiahnutie celý rad masáž stlačením špecifické body hlboko.Pomôcť späť na úľavu od bolesti, správne držanie tela nerovnováhy.

3. Jedinečný Ježka kvapkovitý Dizajn Účinne Zasahuje Hlboko a Tiahne Hornej a Dolnej časti Chrbta, Svaly Úplne.Obrys Pozdĺž Center bol Navrhnutý tak, aby Pomáhajú Zosúladiť miechy počas Používania.

4. Dostať držanie tela terapia, bolesti úľavu, hlbšie spánku, a lepšiu mobilitu s Späť Srd Vankúš, ktorý je navrhnutý tak, aby vám pomôžu vychutnať si život.

5. Zmiernenie Bolesti Chrbta Prirodzene, či už ste utrpenie z hornej, strednej alebo dolnej časti chrbta bolesti, ste schopní cieľovej oblasti bolesti strečing a zavádzanie progresívnych rozšírenie v chrbtici.

Špecifikácia:

100% zbrusu nový kvality.

Názov Položky:Späť Srd Vankúš

Materiál:EVA TPE

Farba:Ako na obrázku zobraziť

Veľkosť:24,5 cm/9.64 v*30 cm/11.81 v*9.5 cm/3.74 v

Balenie obsahuje:

1Pcs * Späť Srd Vankúš

Poznámka:

1.Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb, ktoré sa ukázalo na fotkách.

2.Prosím ťa, odpusť 1 cm/0.39"-3 cm/1.18" meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty