Pohodlné Gumové Plynové Masky A-6 Respirátor Ochranné Priemyselné Farba Sprej Proti Organické Pary Filter Prachu Preventio Bezpečnosť

€2.22 €2.64

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Položka Druh - Traky & Podporuje
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Názov Značky - BXA

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Informácie O Produkte:

*Osobné návrhu na sebe predmety, môže ľubovoľne upraviť elastické štátu komfort pri nosení.

*vysoká elektrostatické gumy filtračný materiál pridané nemecký duté vlákno ultrafilter prvok anti-častíc efektivitou viac ako 95%

*vysoká účinnosť elektrostatický filter materiál, vynikajúce technológie fine maska vysoká účinnosť prachotesný

*Tváre, nosenie mäkké vhodné pre používateľov nosiť dlho, dobré olej odpor nie je ľahké starnutia

A-6 respirátor Platné rozsahu :

Továreň, stránky, čistenie, uhoľná baňa, kameň, brúsenie a iné environmentálne ochrana dýchacích ciest

Na obale produktu:

Ako na vás vybrať si(Ako je uvedené)

Poznámka:

1)Na ochranu rozsah, nájdete na ochranu rozsah popis na každé políčko filter.Nesprávne použitie môže spôsobiť ochorenia alebo smrti.

2) Ak ste alergický na túto masku, prosím ho používať s opatrnosťou.Ak nájdete nejaké dýchacie ťažkosti alebo citlivosť kože, prosím, okamžite ich prestaňte používať. (Každý má rôzne alergie, nie je to maska.)

3) zakaždým, keď budete nosiť plynové masky, mali by ste okamžite zistiť "tlaku" na masku, aby sa zabezpečilo, že maska je správne nosiť.

4) Keď je tam veľa znečisťujúcich látok v životnom prostredí, čo vedie k výrazne zvýšil dýchací odpor, prosím, vymeňte masky alebo filtračný materiál v čase, aby nedošlo k zraneniu.

5) musí byť skladovaný v čistom prostredí, aby sa zabránilo maska z toho, že je poškodený, znečistený, lepkavé, priamemu slnečnému svetlu, vysokej teplote alebo škodlivé chemické znečistenia.

Dodacia Lehota Tipy:

Všetky balík zaslaný doporučene.s sledovacie číslo môže nasledovať package statu.to je bezpečnosť bezpečné nákladné.Dodacia lehota je cca 20--50 dní.Ako dôsledok rôznych krajín politiky a poveternostných a iných dôvodov.odoslané na rôzne krajiny ,dodacia lehota bude iný.Má nejaké otázky.prosím, neváhajte ma kontaktovať prostredníctvom ali správy.ďakujeme!

Spätná väzba:

Nechajte záporná spätná väzba sa nemôže vyriešiť problém.Existuje mnoho, viac pozitívne spôsoby, ako fáza o dobrú komunikáciu Prosím, odoslaná správa sa k nám cez Peletkyliptov.sk.budeme sa snažiť nás najlepšie vyriešiť váš problém.ďakujeme!

O Daní:

Budeme sa snažiť v našich silách, aby službu.Pretože vlastné pravidlá sa líšia v každej krajine, clá a spotrebné dane nie sú naša zodpovednosť a sme nie je kvalifikovaný, aby odpovedal na otázky na túto tému.Prosím, výskumu vašej krajine tarify a dovoz spotrebných daní pred nákupom..

Všetky recenzie

Príbuzné produkty