Fialová Lepidlo-Na Falošné Nechty Roztomilý Nositeľné Nechty Plastové francúzske Tipy na Dovolenku Strany Príslušenstvo

€2.53 €3.61

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Počet Kusov - COMBO

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

SP99 Krátke Námestie False Nechty Roztomilý Nositeľné Nechty Plastové francúzske Tipy pre Profesionálne alebo Začiatočník, Nail Art SP99

Popis:

Funkcie:

Jednoduché použitie: Tieto krátke námestie false nechty sú navrhnuté pre ľahké aplikácie.Jednoducho použite fialová lepidlo na funkciu, ak chcete pripojiť ich bezpečne na vaše prírodné nechty, dáva vám krásne a salon-ako manikúra v priebehu niekoľkých minút.

Univerzálny Dizajn: S ich fialová štvorcového tvaru, tieto falošné nechty sú vhodné na rôzne príležitosti.Či už ste ktorí sa zúčastnia na dovolenku stranou, ísť von s priateľmi, alebo jednoducho chcete zlepšiť svoj každodenný vzhľad, tieto fialové zvlnenie francúzsky štýl manikúra škvrny doplní akékoľvek oblečenie.

Trvanlivé a dobre sa nosí: Vyrobené z kvalitného plastu, tieto roztomilé nositeľné nechty sú postavené na posledný.Plastové úplné pokrytie námestie dizajn zaručuje pohodlné nosenie umožňuje pohodlne nosiť po celý deň bez obáv o ich spadnutie.

Vhodný pre Všetky Úrovne Zručností: Či už ste profesionálny nechtový umelec alebo začiatočník experimentovať s DIY nechtov umenie, tieto fialové false nechty sú ideálne pre vás.Poskytujú plátno pre svoju kreativitu a umožňujú vytvoriť úžasné nechty vzory bez námahy.

Ideálne pre Ženy a Dievčatá: Tieto fialové lepidlo-na falošné nechty sú navrhnuté tak, aby vyhovoval potrebám aj ženy a dievčatá.Či chcete sebe alebo majú zábavu lepenie činnosť s vašou dcérou, tieto nechty sú skvelý doplnok pre vaše nechty príslušenstvo zbierky.

Špecifikácie:

Materiál: Plast

Farba: Fialová

Poznámka:

Vzhľadom na obrazovke svetelný efekt, skutočná farba produktu sa môže mierne líšiť.

Vzhľadom na ručné meranie, prosím, aby veľkosť chyba.

Balenie Obsahuje:

24*Falošné Prst Nechty

1*Lepidlo

Všetky recenzie

Príbuzné produkty