Krátke Farbou Umelé Nechty Hladký Hrana Jemné Ružové Nechty s Lepidlo Kartu na Necht DIY Dekorácie

€2.75 €3.93

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Počet Kusov - COMBO

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Krátke Farbou Umelé Nechty Sladké Očarujúce Nechty Ľahké oblečenie pre Ženy a Dievča Strana Činnosť

Funkcie:

Dlho-trvajúce a Bezpečný Materiál: Tieto nahé farba minimalistický false nechty sú vyrobené z kvalitnej živice materiálov, ktoré zaisťujú trvanlivosť a bezpečnosť.Sú navrhnuté tak, aby vydržali, že vám krásne nechty na dlhšiu dobu.

Sladké a Očarujúce Nechty: Tieto ľahké false nechty pridať dotyk sladkosti a šarm váš celkový vzhľad.Ich jemná ružová farba zvyšuje vašu prirodzenú krásu, takže sa budete cítiť sebaisto a štýlové.

Hladké Hrany a Jemné Aplikácie: okrajoch týchto falošných nechty sú hladké, zabrániť akémukoľvek nepohodliu alebo podráždenie.Sú ľahko použiteľné, vďaka lepiacej kartu v cene.Môžete užite si bezproblémovú nechtov aplikácií bez akéhokoľvek poškodenia na vaše prírodné nechty.

Vhodné na Rôzne Príležitosti: Tieto falošné nechty sú ideálne pre ženy a dievčatá, ktorí milujú chodiť na párty, zapojiť sa do činností, nakupovanie, cestovanie, alebo majú romantické rande.Dopĺňajú výbavou a príležitosti, dodáva nádych elegancie, aby váš celkový vzhľad.

Po-predajný Servis: Ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa našich produktov, prosím, neváhajte nás kontaktovať a my sme vždy pripravení pomôcť.Budeme vyriešiť váš problém čo najskôr.

Špecifikácia:

Materiál: Živica

Množstvo: 24pcs

Textúra: Lesklý

Poznámky:

1. Vzhľadom na svetelné efekty a strelecké uhly, tam je farebný rozdiel v produkte, prosím pochopiť.

2. Vzhľadom na ručné meranie, je tam tolerancia do veľkosti výrobku.

1 Sada * False nechty (24pcs súčasťou balenia)

24 KS * Jelly lepidlo

1 * Nechty Súbor

Všetky recenzie

Príbuzné produkty