Ušný Čistiaci Vosk Zberači Earpick Odstraňovač Vosku Curette Ucho Vybrať Čistiacej Súpravy Lyžice Starostlivosti Ucho Vyčistiť Nástroj

€0.22 €0.33

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Názov Značky - YOVIP

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Popis:

【 Používať a čistiť] vyzýva Opláchnite vodou s mydlom a vodou pred a po použití, potom utrite s alkoholom udržiavať v čistote.Táto sada sa dodáva s malým kefkou na čistenie zvyškov po použitím ušného mazu remover.

[Kvalitný materiál] Na earspoon set je vyrobený z nerezovej ocele, ktorá nie je ľahko deformovať, trvanlivé, hrdzu dôkaz, hladké a okrúhle, a nepoškodia zvukovodu.

【 Protišmyková Rukoväť] vyzýva Každého earhandle je úplne leštené, aby sa zabránilo akejkoľvek podráždenie alebo poškriabaniu.Každú rukoväť je určený pre non-slip grip, ktorý je pohodlné na držanie a zabraňuje posuvné počas používania.

【 Perfektný Dizajn] vyzýva 360° niť lopatka vám pomôže ľahko čistý vosk a zabezpečuje, že môžete masáž zvukovodu počas procesu čistenia.

【 Malý a Prenosný] vyzýva Earspoon Nastaviť prichádza s prenosnou transparentné okno, takže sa nemusíte obávať straty nástroje.Je vhodný pre prenášanie-na každodenné použitie a domáce.

Špecifikácie:

Názov produktu: Uchu lopatka

Materiál: nehrdzavejúca oceľ

Package Zahrnuté:1 sada Ucho lopatka

Poznámky:

1. Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky.Ďakujeme!

2. Prosím, aby 0.1-2cm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty