Hair Brush Cleaner Hairbrush Čistenie Rake Plastová Rukoväť Mini Kefa na Vlasy Pazúr Cleaner Nástroje Vhodné pre Rôzne Hrebene

€0.30 €0.52

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Počet Kusov - Jedna Jednotka
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • veľkosť - hair brush Cleaner

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Popis:

Funkcie:

Univerzálne Čistiace Nástroje: Tieto nástroje sú navrhnuté tak, aby účinne odstrániť vložené vlasy, prach a nečistoty z rôznych typov hrebene, čo ich robí vhodnými pre domáce a salón použitie.

Efektívne Kovový Drôt Rake: Vybavené odolný kovový drôt, hrable, naše čistiace nástroje ponúkajú vynikajúci výkon pri odstraňovaní tvrdohlavo vložené vlasy z plástov.Rake je to jemné štetiny ľahko plachtiť cez zuby hrebeňa, zabezpečiť dôkladné čistenie bez poškodenia.

Pohodlné Plastové Rukoväť: hrebeňa cleaner nástroje extra pohodlné plastová rukoväť, ktorá poskytuje pevné uchopenie pri ich používaní.Ergonomický dizajn umožňuje jednoduché manévrovanie, čím sa proces čistenia rýchle a bezproblémové.

Vlasy na Odstránenie Prachu: Tieto čistenie nástrojov, ktoré sú špecificky určené na odstránenie nielen vlasy, ale aj nahromadený prach z plástov.Kovový drôt hrable a plastová rukoväť pracujte efektívne odstránenie prachu, častíc, zabezpečuje hygienické a čisté hrebene.

Vhodné pre Rôzne Hrebene: Či máte široký-ozubeným hrebeňom, prečesať hrebeňom, alebo akýkoľvek iný typ hrebeňového, našich nástrojov na čistenie sú vhodné pre všetkých.Univerzálny dizajn a nastaviteľné drôt rake umožňujú jednoduché čistenie rôznych špirála štýly, zabezpečí, že vaše hrebene zostávajú v optimálnom stave.

Špecifikácie:

Materiál: Plast, Kov

Farba: Čierna, Ružová

Poznámka:

Vzhľadom na obrazovke svetelný efekt, skutočná farba produktu sa môže mierne líšiť.

Vzhľadom na ručné meranie, prosím, aby veľkosť chyba.

Balenie Obsahuje:

1*Hairbrush Čistenie Rake

Všetky recenzie

Príbuzné produkty