Lebka Kovové Penis Krúžok BDSM Kovové Penis Rukáv Zámok Krúžky Otroctva Oneskorenie Ejakulácie Cockring Erotické Gay Ladyboy Sexuálne Hračky Pre Mužov

€22.39 €29.86

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Štýl - Lebka Penis Krúžok
  • Style2 - sex shop
  • So Sexuálnym Podtextom - No
  • Materiál - Z Nehrdzavejúcej Ocele
  • pre - Muž Kovové Penis Krúžok
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Style3 - 304 Nerezovej Ocele
  • Nemravný Obrázok - No
  • farba - striebro
  • Položka Druh - Krúžky Na Penis

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Vitajte na GXLOCK, naše produkty sú garantované byť pre organizmus neškodné, pleaserest istí použite, Prosím, Postupujte podľa našom obchode, aby si ďalšie zľavy!!!

ČO JE TO PENIS KRÚŽOK?

Penis krúžok alebo penis krúžok je typ telo šperky a sexuálne scény nosí okolo základne penisu.Spomaľuje prietok krvi do hriadeľa stoporený penis, penis krúžok pomáha mužom udržať erekciu silnejšie.

Penis krúžky prísť v mnohých podobách, a sú vyrobené s rôznych materiálov z kovu na silikón.Vybrať najlepšie penis krúžok pre seba alebo svojho partnera, zvážiť, čo ste zamerané na.Chceš lepšie vyzerajúce balík, nejaké BDSM zábavu, alebo oneskorenie ejakulácie?Na pomôžu rozhodnúť sa, pozrite sa na penis krúžok recenzie od našich spokojných zákazníkov!

AKO POUŽÍVAŤ PENIS KRÚŽOK?

Vybrať správnu veľkosť

Pre pohodlie a bezpečnosť, ako krúžku je vhodné pre vašu mužnosť je dôležité.Penis veľkosť prsteňa líšiť, a ten, ktorý je príliš tesné alebo veľmi voľné nemal byť oveľa zábavnejšie.Určiť priemer potrebujete, meria okolo základne vášho penisu alebo váš penis a gule s meracie pásky a rozdeliť meranie 3,14. Pre začiatočníkov odporúčame prevziať nastaviteľný silikónový krúžok.

Použiť lubrikant

Lubrikant, pomáha krúžku zasuňte na ľahko, najmä ak ste na sebe pevný kovový krúžok.Dať na to, keď váš penis je čiastočne jemná a nechajte svoje erekcie "rásť" do kruhu.Nemusíte nosiť na viac ako 20 minút.Ak máte pocit, necitlivosť alebo bolesť v každom bode, odstrániť krúžok okamžite.

Manscaping

Dať vaše pubes sklon pred nosiť penis krúžok, takže nemusíte dostať pubes chytil tam (au!) zároveň klásť, alebo odstránenie.

VÝHODY POUŽITIA PENIS KRÚŽOK

Úľavu trémy

Penis krúžok vám pomôže zostať pevný, takže sa nemusíte obávať straty vašej erekcie.S dodatočné krvi v penise, junk bude vyzerať väčšie, dáva vám, že extra dávku dôvery.

Vydrží dlhšie v posteli

Ak máte obavy, dokončovacie skoro, penis krúžok oneskorenie ejakulácie tým, škrtením base váš penis a semenníky.

Posilniť pocit blowjobs a handjobs

Ako penis krúžok zvyšuje citlivosť, môžete si vychutnať fajčenie alebo handjob, najmä ak máte tendenciu ísť mäkké počas.

POUŽITIE S INÝMI SEXUÁLNE HRAČKY

Zvýšenie sex alebo masturbácia s inými sexuálne hračky, ako dildo, butt plug, vibrátor alebo BDSM výstroj popri váš penis krúžok.Hrajú sa vaše fantázie alebo dosiahnuť intenzívny orgazmus, či hráte sami so sebou, alebo partnera.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty