Hodiny Vnútorné Teplomer Inteligentný Život Teplomer S LCD Displejom Pre Google Domáce Inteligentný Život

€15.83 €24.73

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Názov Značky - SODIAL

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Hodiny Vnútorné Teplomer Inteligentný Život Teplomer S LCD Displejom Pre Google Domáce Inteligentný Život

Popis: 1. Teplota a vlhkosť snímanie.Použitie vysoko presné senzory na monitorovanie vlhkosti a teploty v prostredí, v reálnom čase.Zobrazenie času na displeji.Snímač je pripojený k APLIKÁCII (inteligentný život/TUYA smart) automaticky synchronizovať čas mobilného telefónu.Tam je navyše zobrazovanie času v domácnosti.

2.LCD displej: kvalitný a jasný displej LCD, dáva vám najlepší vizuálny zážitok.Inteligentné prepojenie: Cez mobilný telefón APP, môžete ho použiť aj s inými inteligentné zariadenia ak chcete vytvoriť vlastné smart scény.Podľa teplota a vlhkosť, senzor, môžete upraviť vlhkosť a teplota prostredia.

3.Napríklad nastaviť, že ak teplota je vyššia ako 30°C, univerzálne diaľkové ovládanie automaticky zapnúť, klimatizácia (klimatizácia, teplotu je možné nastaviť až 22°C.).Nastavenie vlhkosti na nie menej ako 55%, a automaticky zapnúť zvlhčovač, keď je nižšia ako 55%.Zvlhčovač sa automaticky vypne, keď je nad 60%

4. Diaľkové monitorovanie: teplota a vlhkosť ZigBee teplota a vlhkosť, senzor môžete pozrieť na diaľku, a detská izba je možné sledovať v reálnom čase.Práca s Alexa a asistent Google. ℃ a °F môže byť prevedený.

5. Ak teplota a vlhkosť, sú príliš vysoké alebo príliš nízke (môžete nastaviť teplotu a vlhkosť, alarm prahy sami), APLIKÁCIA sa dostane alarm push, a to vás upozorní, že teplota je príliš vysoká.ultra-nízka spotreba, dlhá výdrž batérie, pomocou 500mah rozsah batérie, rozsah dostupných na 1 rok, nie je potrebné, ak chcete obmedziť použitie scenáre z dôvodu nabíjania problémy.

Špecifikácie:

Názov produktu: Teplota a vlhkosť, senzor (intelligent hodiny)

Rozhranie:Typ-C

Vstupný prúd: DC 5V-1A

Bezdrôtový protokol: Zigbee

Kapacita batérie: 500mAh

Vytrvalosť: 12 mesiacov

Čas nabíjania: 2 hodiny

Prevádzková teplota: -10°C-55°C

Prevádzková vlhkosť: 0%-95%RH (bez kondenzácie)

Materiál: plast

farba: modrá / strieborná

Packagers

Prevádzková teplota: -10°C-55°C

Prevádzková vlhkosť: 0%-95%RH (bez kondenzácie)

Materiál: plast

farba: modrá

Obsah Balenia:

1 x Teplota Vlhkosť, Senzor

1 x USB Kábel

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty