Hobbywing EzRun Max8 V3 ESC Nepremokavé RC Auta, RC RC Truck Modul ESC s 4268 1:8 Striedavé Auta

€364.88

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Súkromné Formy - NO
  • Názov Značky - hobbywing
  • Číslo Modelu - EzRun Max8
  • Miesto Pôvodu - Hubei, ČÍNA
  • Druh - ESC
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Ak potrebujete ďalšie modely.Prosím, kontaktujte nás (Manažér) Vitajte kontaktujte ma!!!Email:[email protected] WhatsApp: +86 19877987983 Adresa: Changsha, Chunan, Čína (pevninská časť)) Ak budete potrebovať ďalšie modely, prosím, kontaktujte nás prvý Popis Produktu Prečo si Vybrať Nás, Recenzie Zákazníkov Sme profesionálne výrobné a spoločnosti, ktoré výskumu a vývoja, výroby samostatne, majú počet patentov nášho výrobku.

Naše produkty zahŕňajú poľnohospodárske postrekovač, drone, dodávka drone, FPV drone, industrial drone, letecké drone, R C lietadle, a v arious hučí príslušenstvo.

Ponúkame OEM, ODM, a prijať vlastnú a veľké množstvo objednávok, ktoré si môžete vybrať všetky drone produkty, ktoré potrebujete v našej spoločnosti.

Môžete sa na nás obrátiť prostredníctvom nasledujúcich kontaktných údajov, budeme sa na základe vašich potrieb s cieľom poskytnúť najlepšiu cenu a poskytovať kvalitné produkty a služby.Balenie a Dodávka Sme schopní dodať tovar rýchlo a bezpečne námornej, leteckej a express.Prosím, neváhajte ma kontaktovať pre overenie, nákladné, ja by som šťastný, že vás citovať pre váš odkaz.FAQ Q1. Čo je Minimálne odberové Množstvo(MIN)?Žiadne množstvo je obmedzené.Príklad objednávky alebo malá objednávka je prijateľné, ale zákazníci musieť zaplatiť vzorky nákladov a kuriérske náklady.

Q2. Aká je dodacia lehota? (Ako dlho bude trvať na príprave tovaru?)

2-3 dni pre vzorky objednávky, 10-15 dní pre hromadné objednávky. (Presný čas bude na základe požiadaviek.)

Q3. Ako sa vám dodať tovar?

Normálne, budeme dodania tovaru leteckú, námornú a express.

Q4. Myslíte si, otestovať všetky vaše drone pred odoslaním?

Áno, sme otestovať hučí 100% pred odoslaním.

Q5. Čo je kvalita tovaru?

Všetky naše suroviny sú zakúpené z kvalifikovaných dodávateľov.Máme veľmi prísne QC štandardné aby sa zabezpečilo, že naše konečné výrobky sú kvalitné.

Q6. Čo je platobný režim?T/T, PayPal, Western Union, kreditná karta, peniaze.

Q7. Čo je dodacie podmienky?FOB, EXW, CIF, DDP, DDU.Kontaktujte Nás

Všetky recenzie

Príbuzné produkty