prenosné Vianočný Stromček, Sviečky Formy Odbornej Dekoratívne 3D Špirála Tree Mold vysokej Kvality stôl Kremíka Sviečka Plesní

€8.69 €17.38

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Materiál - Silikónové
  • Číslo Modelu - Vianočný Stromček, Sviečky Plesní
  • veľkosť - 13.5x7.5x7.5cm
  • Tvar - STROM
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Odrážky:

1.3 D Vianočný Stromček Dizajn: Ozdobovali svoje miesto s jedinečnou dotyk pomocou nášho Vianočný Stromček, Sviečky Formy.Jasné textúra & unikátna špirála dizajn pridať jedinečnosť na 3D Vianočný stromček vzor.

2.Odolné a Opakovane: S jeho odolné proti roztrhnutiu a teplo-odolný pružný silikónový materiál, tento strom Vianočné sviečky plesní, je ideálny pre praktické a slávnostné sviečka robiť.

3.Všestranné Použitie: popustite Uzdu svojej tvorivosti s našimi Vianočný Stromček, Sviečky Plesní - ideálny pre výrobu vonné sviečky, jedinečné bytové dekorácie a iné remeslá.Formy tiež príde vhod pre obchod okna zobrazuje, že váš obchod slávnostný nádych.

4.Jednoduché Sviečka Crafting: Vytvoriť krásny Vianočný stromček, sviečky v krátkom čase s našimi ľahko-to-použitie formy.Jednoducho nalejte do rozpusteného vosku, pozícia knôtu, čakať na to, aby spevniť a jemne zatlačte sa plne-tvoril sviečku.

5.Ideálny pre Dar-Dávať: Vianočný Stromček, Sviečky Forma je jedinečný a kreatívny spôsob prekvapte svojich priateľov, členov rodiny a kolegov sviečka-čo nadšencov.Ideálny pre začiatočníkov, ktorí chcú vyskúšať KUTILOV, sviečky robiť a robiť premyslené, ručne vyrábané darčeky pre svojich blízkych.

Popis:

Vianočný stromček silikónové formy - unikátna špirála dizajn, odolná voči roztrhnutiu, ľahké urobiť.Táto forma má jedinečný špirála dizajn, ktorý robí vaše výtvory vyzerať slávnostné borovíc.Je vyrobený z vysoko-kvalitného silikónového materiálu, ktorý je odolná voči roztrhnutiu, flexibilné a ľahko sa čistí.Môžete ju použiť pre sviečka robiť, mydlo robiť, živica na odlievanie, výroby čokolády, a ďalšie.Je to ideálny darček pre seba alebo akúkoľvek sviečku, takže milenca vo vašom živote.S týmto formy, môžete jednoducho vytvoriť krásne a jedinečné vianočné dekorácie pre váš domov alebo ako darčeky.

Špecifikácia:

1. Názov: Vianočný Stromček, Sviečky Plesní

2. Materiál: silikón

3. Kategória: ako na obrázku)

Balenie Zoznam:

Vianočný Stromček, Sviečky Plesní x 1

Poznámky:

1. Vzhľadom na iný monitor a svetelné efekty, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb, ktoré sa ukázalo na fotkách.

2. Prosím ťa, odpusť mierne meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty