2024 Strapec Kúzlo Štúdia Pamätník Foto Kúzlo Klobúk Okraj Prívesok Strapce S Štúdia Čaro A Foto Pre Chlapcov A Dievčatá

€4.09 €5.85

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Materiál - 100% Bavlna
  • Použitie - Dekoratívne

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Pridať hravé dotyk na váš foto rámy s našimi 2024 strapec kúzlo!Navrhnuté tak, aby zodpovedali štandardná fotka veľkosti, je to bez námahy spôsob, ako obnoviť vaše rámy.Tento ľahký kúzlo bude držať vaše spomienky pri pohľade na nové rokoch, takže je ideálny darček pre priateľov a spolužiakov podobne.

Špecifikácia:

Názov produktu: Štúdia Bambulka

Produkt materiál: vlákno

Veľkosť produktu:

strapec dĺžka: cca 24 cm/9.45 palcov

foto reťaze: dĺžka 24 cm/9.45 palcov

2024 prihláste sa: o 4x1.5 cm/1.57x0.59 cm

Hmotnosť výrobku: o 30g

Balenie Zoznam:

1 nastavte x Štúdia Bambulka

Poznámka:

Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, položka farby sa môžu mierne líšiť od obrázka.

Vzhľadom na rôzne manuálne merania, prosím, dovoľte 1-2cm rozdiel vo veľkosti.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Poklad Vaše Spomienky: Pripomíname vaše akademické míľnik s photo frame, 2024 štítok, a maturitné strapec pre svoj klobúk.Dať seba alebo blízkych ochraňoval pripomienku špeciálne úspech.

2.Jednoduché Použitie: skvelý spôsob nezabudnite si college rokov a zachovať spomienky na nezaplatenie je plodín a vložte svoju fotografiu vo vnútri vlastného strapec, ktorý vám vyhovuje veľkosť rámu.

3.Dlho-Trvajúce Krása: Užite si nadčasový krásu nášho štúdia strapec, remeselnícky s high-end látky a kovy.Nevyžaduje žiadnu údržbu a nebude slabnúť ani ho nedeformujte v priebehu času, a zabezpečiť, že zostane krásna ako nové pre nadchádzajúce roky.

4.Bez námahy Zdobia a Prispôsobiť: Vďaka svojej ideálnej veľkosti a ľahký dizajn tohto štúdia strapec je možné ľahko zavesiť na svojho štúdia klobúk, pridanie samostatného a osobné dotyk na váš vzhľad.

5.Ideálny Darček: Pozdvihnúť vaše absolvent je obrad s našimi 2024 štúdia strapec.Dokonale navrhnutý tak, aby ich vyniknúť, je to musíte mať v zariadení pre každý absolvent a ideálny darček na oslavu ich úspech: že si vážim si spomienky navždy.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty