Plávajúce Bazén Svetlá Sviečok Nepremokavé Vaňou Nočné Osvetlenie Flameless Plávajúce Čaj Svetlá Použité Pre Svadobné Požehnanie Pamätník

€4.23 €8.44

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • veľkosť - Pendant
  • Materiál - prívesok

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Vytvoriť pokojné a pokojnom prostredí s týmto plávajúce vodné sviečky.To je vodotesný a odolný dizajn, ktorý napodobňuje blikanie skutočného plameňa bez nebezpečenstva požiaru.Malý a prenosný, môžete ho použiť v akejkoľvek vode kontajner, v interiéri alebo vonku.Ideálny pre relaxáciu, meditáciu, alebo dekorácie.

Názov: bazén plávajúce sviečka

Hmotnosť: 10g

Veľkosť: 3.8*3.8*1.5 cm

Zoznam:

Plávajúce Tealights Sviečky *1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Útulný vodné sviečky: Tieto sviečky plávajú na vode a lesk s teplé biele svetlo, ktoré zmenia váš priestor do romantické a pohodlné oasis.Svetlá zvyšujú pokojnú atmosféru.

2.Nepremokavé sviečky: Tieto plávajúce vodné sviečky sú silné a pevné, ako sú vyrobené z spoľahlivý materiál, ktorý vydrží vody a tepla.Sú odolné a môžu byť použité na dlhú dobu.

3.Flameless vody sviečka: Táto sviečka má flameless dizajn, ktorý je vysoká bezpečnosť a bezpečné pre vodu.To je tiež bezdymového a bez chuti, čo je ideálne pre každú príležitosť.Sviečka je šetrné k životnému prostrediu a môže byť použité viackrát.

4.Dobrá kompatibilita: Stačí dať do vody, nádobu a vychutnať si krásnu a pohodovú atmosféru vytvárajú.Tieto premenlivé vodné sviečky sú malý a prenosný, takže je pohodlné a praktické

5.Všestranné Použitie: môžete použiť tieto plávajúce vodné sviečky na rôzne účely a príležitostiach.Sú ideálne pre svadby, večierky, domova, aromaterapia, meditácie a ďalšie.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty