Rastlina Hrniec Silikónové Formy Korytnačka kvetináče Silikónové Formy Korytnačka Kvetináč Živice Formy DIY Živice Plavidlá Domova Pre Korytnačka Kvet

€16.36 €32.73

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Súbor Typ - no
  • Materiál - Silikónové formy
  • Typ Veľkoobchod - no
  • Číslo Modelu - Rastlina Hrniec Silikónové Formy
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Vytvoriť zábavné a roztomilá korytnačka darčeky s našimi všestranný silikónové formy!Pridať odlievanie materiál podľa vášho výberu a sledovať, ako vaše korytnačky prichádzajú k životu.Táto forma umožňuje jednoduché zobrazenie výrobného procesu a môže byť použitý na vytvorenie kvetináče, šperkov, boxy, a ďalšie.Si kreatívny a vytvoriť rôzne 3D turtle darčeky.

Špecifikácia:

Názov: Závod Hrniec Silikónové Formy

Materiál: Silikón

Formy veľkosť: o 16.9*11.7*7.4 cm/6.65*4.6*2.91 v

Formy váha: cca 388g

Hotové korytnačka veľkosť: o 16.3*10.7*6.5 cm/6.42*4.21*2.56 v

Balenie zoznam:

1*Rastlín Hrniec Silikónové Formy

Poznámka:

1. Vzhľadom k rôznym displej a svetelné efekty, skutočná farba produktu sa môže mierne líšiť od farby na obrázku.Vďaka!

2. Vzhľadom na ručné meranie, meranie odchýlky o 1-3 cm je povolené.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Roztomilá Korytnačka: Remeslá jedinečný korytnačka-tvarované kvetináč alebo úložný box s naším inovatívnym silikónové formy dizajn, ktorý sa môže ubytovať vhodné na odlievanie materiálov.3D forma vytvára jemné a očarujúce korytnačka meranie na 6.42*4.21*2.56 v, ideálny pre malé succulents alebo kvety.Pridať dotyk kreativitu vášho domova s týmto rozkošný rastlín banku.

2.Jednoduché Použitie: Dosiahnuť rastlín hrniec s našimi silikónové formy.Formy dizajn umožňuje opatrne zatlačte, zdola, zalejeme zložiek, a použiť jednoduché-na-release technology.Keď je vytvorený, odstrániť skončil pot a nastaviť ho tak priestor na požadovaný efekt.

3.Spoľahlivý Materiál: Užite si transparentný a spoľahlivý výrobný proces s našimi rastlín hrniec silikónové formy.Vyrobené z čistej a bezpečnej silikónové, môže sa pochváliť vynikajúcu elasticitu a vysokú roztrhanie.Pozrite si časť vášho projektu prísť na život s ľahkosťou!

4.Rozsiahle Použitie: Stánok s našimi rastlín banku, silikónové formy, ktoré vytvára praktické a dekoratívne 3D turtle kusov.Použiť ju ako sú kvetináče, šperkov, boxy, stolné dekorácie, alebo domova.Ideálne pre všestranné použitie v kancelárii alebo ako kabinetu darčeky.

5.Preskúmať Tvorivosti: Uvoľniť svoj umelecký potenciál s našimi silikónové rastlín hrniec formy.Pridať farby, trblietky, sľudy prášok, sušené kvety, a viac vytvárať jedinečné kvetináčov.Užite si zábavu urob si sám čas a darček vašich blízkych s rôznymi 3D turtle darčeky zdobené dekoračné prvky.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty