Multifunkčné Náradie Kladivo Plier Multifunkčné Náradie Kladivo Multitool Potreby Na Kempovanie Príslušenstvo S Kliešte Nitovacie Kladivo Prežitie

€10.57 €27.11

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Elektronické - no
  • Príležitosti - Eid al-Fitr
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Materiál - BAVLNA

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Tento korózno-odolný multitool kladivo poskytuje rôzne multifunkčné nástroje na ochranu ste vonku.Ideálny pre chlapcov a mužov.Nemusíte cestovať naľahko, prinesie právo nástroj!

Názov produktu: Multifunkčné kladivo

Produkt model: KA-71

Veľkosť produktu: (cca.)13.8*7.3 cm/5.43*2.87 palcov

Produkt farba: červená/čierna, modrá/sivá

Produkt materiál: 2CR13+ rukoväť hliníkový materiál

Balenie Zoznam:

1* Multifunkčné Nástroje Hamme

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Maximalizujte Svoju Produktivitu: S píly a ďalšie nástroje, toto multifunkčné náradie kladivo funkcie posilnené dizajn, ktorý obsahuje kliešte, nože, 13-v-1 multitools, otvárače na fľaše, a kladivo.Vziať na každom projekte s ľahkosťou a dôverou a vedomím, že tento nástroj má všetky funkcie, ktoré potrebujete.

2.Vynikajúca Kvalita: Naše multifunkčné náradie kladivo je vyrobený z vysoko kvalitnej ocele, remeselne zručne dodať mimoriadnu pevnosť, odolnosť a opotrebovaniu.Postavené na posledný, to kladivo pobytov špicaté a pevné aj po dlhšom používaní, vďaka svojej vynikajúcej korózno-odolné vlastnosti.

3.Zaistiť Bezpečnosť Vašich Multitool: Toto multifunkčné náradie kladivo prichádza s skladovanie taška, ktorá chráni ju pred prachom a poškriabaním.Môžete ľahko uložiť ju v aute, batoh, alebo toolbox a nosiť kdekoľvek potrebujete.Je to pohodlné a prenosné pre akékoľvek outdoorové dobrodružstvo, alebo DIY projekt.

4.Maximálna Účinnosť: Vďaka jeho všestranný a rozsiahle aplikácie, multifunkčné náradie kladivo je ideálny vonkajší musí mať pre karavany a turistov, ktorý vám pomôže splniť rôzne potreby a riešiť všetky prekážky na ceste.

5.Všestranný a Mimoriadne: Toto multifunkčné náradie kladivo je vynikajúci darček pre chlapcov a mužov, ktorí milujú DIY projekty.S 12 rôznymi funkciami, ako je kladivo, plier, nôž, a skrutkovač, je ideálny pre opravy, camping, turistiku, a mimoriadnych udalostí.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty