Vianočný Stromček Santa Claus 5 ks Kyvné Santa Claus Prívesok Nastaviť Akryl Auto Dekorácií Zábavné Santa Claus Prívesok Na Dvere

€1.74 €4.36

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Číslo Modelu - Santa Claus Strom Ornament
  • Súbor Typ - no
  • Typ Veľkoobchod - no
  • Balenie - Č Darčekovej Krabičke
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Elektronické - no

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

S jeho rozkošný Santa Claus dizajn s očami, je ideálny pre šírenie duchu Vianoc.Jednoduché použitie a veľmi populárne, je musí mať dekorácie pre všetky slávnostné príležitosti!

Produkt množstvo: 5

Produkt materiál: akryl

Veľkosť produktu: 8*5 cm/3.14*1.96 v

Zoznam Produktov:

Santa prívesok*5 ks

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Santa Claus s okuliare: Hrajú hravý úsmev a žiarivé, trblietajúce oči, to očarujúce 2D dekorácia prinesie radosť a zábavu na vašej rodiny Vianočné oslavy.

2.Výnimočnú Odolnosť: Vyrobené z masívneho akryl, náš Vianočný Strom Santa Claus je nosenie-odolné, spoľahlivé a opakovane.S obojstrannej tlače a robustná konštrukcia, nebude slabnúť alebo zlomiť, zabezpečenie dlhodobé slávnostné fandiť.

3.Vitajte Vianoce: Tento strom Vianočné Santa Claus je perfektný spôsob, ako pridať viac slávnostnú atmosféru vášho domova a šíriť ducha Vianoce, aby vaše rodiny a hostí.

4.Bezproblémové Upevnenie: Aby vaša dovolenka dekorácie vietor s naše Vianočný strom Santa Claus ozdoby.Jednoduché zavesenie s reťazcom, ale pridať radostné dotyk na vaše oslavy s žiadne úsilie navyše.

5.Univerzálne dekorácie: Tento strom Vianočné Santa Claus môže byť široko používa na zdobia vaše okno, plášť, dvere, Vianočný stromček, narodeniny, party, Vianočný večierok, chodby, svadobný obrad, a ďalšie.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty