Adventný Kalendár 2023 Vianočné Puzzle Pre Deti A Dospelých Dní Časovač Kalendáre Pre Chlapcov, Dievčatá Puzzle Pre Deti Deti

€15.76 €31.52

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Tému Vzor - Kvet
  • Materiál - non-tkané tkaniny
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Číslo Modelu - Vianočné Puzzle

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Odrážky:

1. Vianočné Puzzle: Vydajte sa na 24-deň dobrodružstvo s naše puzzle adventný kalendár.Otvorte 1 očíslovaných políčok každý deň medzi 1. decembra a 24., 2023, a dokončenie 1000 kus Vianočné puzzle.Pripravte sa na nejakú dovolenku radosť.

2. Pridať Vianočnú Atmosféru: okoreniť vaše Vianočné tradície našich puzzle adventný kalendár.Vás a vašich blízkych môže pracovať spoločne riešiť slávnostné puzzle za každé okno, budovanie na veľký deň s očakávaní a vzrušenia.

3. Nie je Ľahké Nevyblednú: S každý kus strihu, s presnosťou, majú hladkú puzzle skúsenosti a tesnosť.Non-glare matný povrchu poskytuje ľahké-to-pozrite si detaily, zatiaľ čo vysoko kvalitné materiály a eco-friendly atrament, aby bolo bezpečné a trvalo udržateľné.

4. Domov obrazová Skladačka Dekorácie: Ak chcete dokončiť puzzle, môžete dať zmontované puzzle do vhodného rám obrazu (výrobok nie je súčasťou balenia) a zobrazí ho doma alebo pozastaviť ho na stenu.To je skvelý spôsob, ako vytvoriť domáce dekorácie jigsaw puzzle

5. Zábavný Darček: Prekvapte svojich blízkych s našimi puzzle adventný kalendár - vzrušujúce Vianočný darček predstavovať nádherné vzory.Sledujte ich oči rozžiaria každý puzzle vyriešiť.

Popis:

Dostať sa do ducha dovolenku s našimi Vianočný Adventný Kalendár, Puzzle!Kompletné časť puzzle každý deň od decembra až do Vianoc.Toto puzzle môže byť tiež použitý ako hra na vašu dovolenku strany.Vyrobené z vysoko-kvalitných materiálov, ktoré nie sú ľahko vyblednúť, a môžu byť použité ako domáce dekorácie jigsaw puzzle.Ideálne ako darček pre príbuzných, priateľov a kolegov.

Špecifikácia:

1. Názov: adventný kalendár 2023 puzzle

2. Materiál: Kartón

3. Veľkosť produktu: obrazová skladačka: o 70*50 cm/27.5*19.7 palec

4. Farba veľkosť boxu: o 28.8*21.8*6.7 cm/11.34*8.58*2.64 palcov

Zoznam:

1000pcs Vianočný Adventný Kalendár Puzzle

Všetky recenzie

Príbuzné produkty