Dragon Ozdoby na Vianočné stromčeky Roztomilý Dragon visí ozdoby Na auto závesné dekoratívne Vianočné Čaro pre Batoh Keychain

€2.94 €5.88

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Číslo Modelu - Dragon Vianočný Strom Ornament
  • Elektronické - no

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Odrážky:

1.Dragon Dizajn v Tvare: Tieto dragon ozdoby na Vianočné stromčeky sú svetlé, zaujímavý a pútavý.Kombinujú dragon tvar s Vianočné prvky, na zvýšenie slávnostnú atmosféru.

2.Odolný Materiál: Vyrobené z vysoko-kvalitné akrylové materiál, tento drak Vianočný strom ornament môžu byť použité na dlhú dobu bez vyblednutie alebo lámanie.Dodáva nádych elegancie a šarmu, aby váš Vianočný stromček.

3.Šikovný Visieť: drak ozdoby na Vianočné stromčeky prísť s reťazca pre ľahké visiace.Môžete ľahko zavesiť ich všade tam, kde chcete vyzdobiť nimi.

4.Široký Aplikácie: Tieto dragon ozdoby na Vianočné stromčeky sú vhodné nielen pre zdobenie Vianočného stromčeka, ale aj na zavesenie na váš batoh, okno, stenu, kľúčom, auto spätného zrkadla, a ďalšie.

5.Ideálny Darček: Tieto dragon ozdoby na Vianočné stromčeky sú perfektný darček pre vašu rodinu alebo priateľov.Oni budú pridať dotyk whimsy a šarm vašu dovolenku oslavy, či už je to Vianoce, deň Vďakyvzdania, Halloween, alebo narodeniny.

Popis:

Pridať slávnostný nádych vašej dovolenky dekor s týmito svetlé a farebné Dragon Vianočné Ozdoby!Vyrobená z trvanlivého akryl materiálu a predstavovať pohodlné reťazca, môžu byť použité ako strom dekorácie alebo keychains.Ideálny na Vianoce, narodeniny, a ďalšie!

Špecifikácia:

Materiál: akryl

Veľkosť: 8 cm/3.1 v

Zoznam Produktov:

1* Drak Vianočný Strom Ornament

Poznámky:

Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, produkt farby sa môžu mierne líšiť od obrázka.

V dôsledku rozdielov v ručné meranie, prosím, dovoľte 1-3 cm rozdiel vo veľkosti.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty