Bike Mount Kamery Pre Garmin Gopro Požičovňa Počítačov Mužské/ženské Držiak Držiak Hliníkovej Zliatiny Požičovňa Svetlo Fotoaparátu Pripojiť Stojan

€1.63 €2.33

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • veľkosť - 12x9x2 cm
  • Druh - horský bicykel
  • Materiál - Zliatiny
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Názov Značky - MOJOYCE

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Cyklistické Svetlo Fotoaparátu Montáž Hliníkovej Zliatiny Cyklistické Predné Svetlo Stenu Stojan Kamery Bike Počítača Držiteľ Adaptér pre Garmin Gopro

Funkcia:

1. Multi-Funkčný Dizajn: Tento bike sport fotoaparát mount konvertuje na bicykli je kormidlo do športová kamera mount, a môžu tiež byť transformované do základne na bicykli svetlá, ponúka viacero možností inštalácie.Získajte viac všestrannosť z bicykli príslušenstvo s týmto inovatívnym dizajnom.

2. Jednoduché Konverzie: Inštalácia počítačových mount konverzie základňa je rýchle a jednoduché.Jednoducho zabezpečiť si ju na riadidlá bez potreby pre komplexné nástroje alebo komplikované kroky.Vychutnajte si pohodlie bezproblémový proces inštalácie.

3. Robustné a Spoľahlivé: bicykli fotoaparát mount držiak na stenu adaptér je vyrobené z trvanlivých materiálov, zabezpečiť bezpečné upevnenie pre vaše športové kamery alebo svetlo na bicykel.Poskytuje stabilitu a bezpečnosť počas jazdy, vedenie vaše zariadenie bezpečne na mieste.

4. Ľahký a Prenosný: bicykel počítač základne držiaka sám je ľahký, pridanie minimálne zaťaženie na bicykli.Je ľahko prenosný a obchod, v ktorom môžete nainštalovať alebo odstrániť kedykoľvek.Skúsenosti pohodlie a flexibilitu, s týmto prenosným príslušenstvo.

5. Tvorivosť v Capture: bicykel svetlo fotoaparátu mount vám umožní vytvoriť jedinečné a úchvatné videá na bicykli alebo fotografie.Zachytiť vaše jazdecké cesty a zdieľať vaše vzrušujúce chvíle s ostatnými.Popustite uzdu svojej tvorivosti a dokument vaše zážitky ako nikdy predtým.

Špecifikácia:

Pôvod: Čína (Pevninská Časť)

Materiál: Zliatiny

Hlavný materiál: hliníková zliatina + plast

Produkt farba: čierna

Typ (nepovinné): vypuklé muž základňu pre chromium-browser-inspector /konkávne základňu pre chromium-browser-inspector

Produkt veľkosť balenia: o 120x90x20mm/4.72x3.54x0.79inch

Čistá hmotnosť: cca. 21g

Poznámka:

Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky.Ďakujeme!

Prosím, dovoľte 1-2cm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

1 x Bike Sport Mount Kamery

2 ks x Kľúč

Všetky recenzie

Príbuzné produkty