Zimné Pokrýva Tvár Vetru Fleece Reflexná Čiapka Pre Ochranu Tváre Zimná Výstroj Pre Mužov A Ženy V Zime Klobúk S

€4.76 €9.15

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Materiál - BAVLNA

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Zostať v teple a chránené počas všetkých vašich aktivít v prírode so naše zimné klobúk s bočný kryt.Vyrobené na dlhý čas používať, nastaviteľný dizajn zaručuje perfektné fit, zatiaľ čo vyhýbanie sa zrážkam pri lyžovanie alebo jazdu v noci.Udržať teplo zaistená tento všestranný klobúk, vhodný pre všetky druhy outdoorových aktivít.

Špecifikácie:

Názov: zimná pokrýva tvár

Materiál: fleece textílie

Veľkosť produktu: (cca.)30*32 cm/11.81*12.6 cm

Farba: fluorescenčná oranžová/zelená

Použitie: cyklistika, šport, outdoor, atď.

Zloženie: 95% polyester vlákno, 5% spandex

Balenie Zoznam:

zimné tvár pokrývajú*1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Reflexná Bezpečnostná Funkcia: Zostať viditeľná, a zabrániť kolíziám pri lyžovanie alebo jazdu v noci s tejto zimy tvár pokrývajú svetlú fluorescenčné farby a reflexné dizajn.

2.Bezkonkurenčné Teplo: Skúsenosti bezkonkurenčnú teplo s naše Zimné Tvár Krytiny.Toto mäkké a pohodlné tvár pokrývajú zabezpečuje teplo pre vašu tvár, krk a hlavu s jeho dobre vykonanej dizajn.Pevné švy, držte ho dobre sedieť v mieste, takže sa môžete tešiť vonkajšie práce a hrať sa bez obáv o zima.

3.Flexibilný Kábel: Pritúliť sa tesne s naše zimné tvár pokrývajú!Naše nastaviteľné šnúry na oboch stranách vám pohodlné nosenie skúsenosti a pohodlný strih pre maximálnu teplo.

4.Spoľahlivý Materiál: Vyrobené z vysoko-kvalitný fleece tkaniny, túto zimu tvár krytina je robustný a teplé na dlhý čas používať.To nebude zlomiť alebo slabnúť ľahko, takže je spoľahlivý a opakovane voľbou pre chladné počasie ochranu.

5.All-Purpose Zimy Musíte Mať: Naše zimné tvár krytina je ísť na výstroj pre všetky snehu činnosti.Vďaka svojej všestrannosti, to je ideálne pre lyžovanie, camping, horolezectvo, rybolov, a snowboarding.Udržať v teple a chránené za všetkých okolností.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty