Ponorte Rukavice Šnorchlovanie Rukavice, Nepremokavé Rukavice Zosilnené Dlane A Prstov Pevniny A Mora S Dvojakým Použitím, Nastaviteľné Nálepka Pre

€8.66 €12.37

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Materiál - Gél Tekutý Silikón

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Popis:

Tieto neoprénový oblek, rukavice sú navrhnuté tak, aby sa zmestili na zápästia a chrániť prsty z rezné rany alebo odreniny.Majú textúrovaný povrch, ktorý poskytuje silnejší podvodné uchopenie a zvyšuje výkon vodných športov.Sú vhodné pre potápanie, surfovanie, jazda na kajaku, rybolov a ďalšie.S týmito rukavice, môžete vytvárať a užite si estetika život vo vode.

Špecifikácie:

Názov Produktu: Potápačské Rukavice

Produkt zloženie: polyester 88% spandex 12%

Veľkosť produktu: S, M, L, XL (voliteľné)

S palm šírka 8 cm/3.15 v, zápästie, šírka 8 cm/3.15 v, palm obvod 15-16 cm

M palm šírka 9 cm/3.54 v zápästí šírka 9 cm/3.54 palm obvod 16-17 cm

L palm šírka 10 cm/3.94 v zápästí šírka 10 cm/3.94 palm obvod 17-18 cm

XL palm šírka 11 cm/4.33 v zápästí šírka 11 cm/4.33 palm obvod 18-19 cm

Zoznam Produktov:

1 Pár*Potápačské Rukavice

Poznámky:

Prosím, aby 0,5 cm/0.20 v chyby z dôvodu ručné meranie.

V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farbu položky, dúfam, že sa vám môže porozumieť.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Adjsut Ľahko: Tieto Potápačské Rukavice majú nastaviteľný nálepka, ktorá vám umožňuje zmeniť zápästie obvod, ako budete potrebovať.Môžete nájsť optimálnu priľnavosť, že nebude uvoľniť alebo dotiahnuť

2.Ochrana Prstov: Tieto Potápačské Rukavice sú dokonalým spoločníkom pre váš podvodné dobrodružstvo.Sú vyrobené z mikrovlákna a pribrala polyester, ktoré ponúkajú vynikajúcu ochranu a pohodlie pre vaše ruky.

3.Prevenciu Pošmyknutia: silikónové čiastočky na dlane a prsty, tieto Potápačské Rukavice môžu zvyšovať trenie a zabezpečí silnejšie podvodné uchopenie.Môžete držať objekt pevne a majú skvelé potápanie skúsenosti.

4.Využívanie pôdy: S farebné zladenie návrhu, tieto neoprénový Oblek, Rukavice sú viac román a oživiť vaše potápačské skúsenosti.Môžete tiež používať na iných vodných športov, alebo pozemok aktivity, vytváranie a estetika života.

5.Viaceré Funkcie: môžete použiť tieto Potápačské Rukavice Mužov pre rôzne outdoorové aktivity ako je cyklistika, potápanie, horolezectvo, potápanie, plávanie a rybolov.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty