Bicykel Rám Taška Double Top Bicykel Rám Puzdro Na Telefón Držiak 3 V 1 Veľká Kapacita Bicykli Telefón Mount Bike Príslušenstvo Mäkké Predné

€9.35 €18.70

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Druh - sedlo taška
  • Materiál - nylon
  • Číslo Modelu - Bicykel Rám Taška
  • Funkcia - Rainproof
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Svoj telefón chrániť pred vodou a prachom na vašu ďalšiu jazdu s našimi Bike Rám Taška.Navrhnutý na nosenie 7,0-palcový veľké obrazovky pre mobilné telefóny, tento vodotesný vak je jednoduchý na obsluhu, zatiaľ čo na bicykli.S viacerými fixácia voľby, to bude viacerými modelmi telefónu.Udržujte svoj telefón v bezpečí a prístupné s našimi Bike Rám Taška!

Špecifikácie:

Meno: Bike Rám Taška

Materiál: elastická Oxford handričkou

Váha: cca 250g

Farba: Čierna

Kapacita: cca 2 L

Platné mobilné telefóny: pod 7.0 cm

Balenie Zoznam:

1*Predný Rám Bike Taška

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Ideálna Ochrana: Tento bicykel rám taška funkcie double layer špongiu, ktorý chráni váš telefón v bezpečí pred otrasmi a nárazmi.Na pribrala hubky pad účinne znižuje opotrebenie na vašom mobilnom telefóne a zabraňuje poškriabaniu.

2.Ľahký Prístup: Operačný bike rám taška pri jazde je bez námahy s jeho rýchle uvoľnenie dizajn.Prístup k essentials je pohodlné s lepivými telefón a skladovanie vrecku.Jednoducho potiahnite a pustite za 1 sekundu pre nepretržitú jazda na bicykli radosť.

3.Vylepšené Funkcie: Vychutnajte si jednoduchý prístup ku všetkým vašim daily essentials s našimi Bike Rám Taška.Pýcha odkladacie vrecká na oboch stranách pre skladovanie dennej potreby a náradie pre údržbu, plus 3 v 1 veľká-kapacita skladovania, ktoré možno ľahko prispôsobiť 7,0-palcový mobilné telefóny.

4.TPU Dotykový displej Film: TPU dotykový displej film umožňuje Ľahké a Citlivé operácie pre viaceré modely mobilných telefónov.Bezpečne pohybovať a uskutočňovať hovory, zatiaľ čo na bicykli.

5.Stabilný a Bezpečný: Udržať vaše nohy sa dotýkali a užiť si stabilnú jazdu s našimi bike rám taška.Non-slip kožené upevňovacie a viac fixácia body zabezpečili pevné a nie trasie priliehavé nasadenie do rámu, predchádzanie všetkým hrkajúce alebo posuvné, zatiaľ čo budete jazdiť.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty