Chladenie Priedušná Hlavový Most Na Koni Klobúk Pirát Spp Požičovňa Šatku Cyklistická Šatka Cyklistické Čiapky, Prilby Linkovej

€0.76 €1.25

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Položka Druh - spp
  • Materiál - Polyester
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Vzor Typ - Tlač
  • Šport Typ - Jazda na bicykli
  • Pohlavie - MUŽI

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Úplne nové a vysokej kvality

Materiál: polyester

Farba: ako obrázky zobrazené

Veľkosť: Jedna veľkosť vhodná pre všetky (nastaviteľné)

Pohlavie: Unisex Funkcie:

1.Mäkký materiál: lebka spp je vyrobený z polyesteru, mäkký a priedušný materiál s jemnými absorpciu vlhkosti a potu, rýchle schnutie, ľahké a odolné, dá viac pohodlné nosenie skúsenosti.

2.Unisex dizajn: Jednoduché, ale klasické lebky čiapky v rôznych farbách, jednoduchá zápas s rôznymi oblečenie, môžete pridať elegantný nádych vašej oblečenie, unisex dizajn je vhodný pre mužov a ženy.

3.Nastaviteľné a tvárny: čiapočku spp má nastaviteľné popruhy, môžete zviazať čiapočku, ako pevne ako ste spokojní s, s dobrou elasticitou, môžu byť natiahnuté prispôsobiť svoju hlavu, dobre, a nebude spadať mimo ľahko, aj keď robíte outdoorové športy.

4.Široké uplatnenie: Naše lebky spp je skvelé headwrap pre exercisers, športovcov, motocykel cyklistov, môžete nosiť pod prilbu pre pohodlie, vhodné aj pre tému strany, vonkajšie strany, športové aktivity alebo na každodenné nosenie.

5.Jedna Veľkosť Vyhovuje Najviac: S 89% polyester 11% spandex zmes, náš chladenie lebka spp sa pohodlne zmestí.Tie nastaviteľné popruhy pre nosenie to obaja pohodlný a bezpečný.

Balenie obsahuje:

1 x odvod Potu čiapočku spp

Všetky recenzie

Príbuzné produkty