Požičovňa Telefón Taška Na Bicykel Predné Rám Taška Nepremokavé Cyklistické Mobile Phone Bag Taška Na Riadidlá Bicykla Vonkajšie Horský Bicykel Predné Vrecko

€8.61 €10.77

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Číslo Modelu - Požičovňa Telefón Taška
  • Materiál - Polyster
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Funkcia - S Vekom

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Táto taška na riadidlá je navrhnutý s 3 elastické popruhy na zabezpečenie pevne na bicykli.Má priehľadné okienko umožňuje vidieť váš telefón alebo GPS počas jazdy.Je možné uložiť svoje základy, ako sú kľúče, peňaženka, občerstvenie, atď.To je široko používaný pre cyklistiku, turistiku, camping a iné aktivity v prírode.

Špecifikácie:

Meno: Bike kmeňových taška

Materiál:Polyester + TPU

Veľkosť: cca 21*14*16 cm/8.27*5.51*6.3 palcov

Váha: cca 170 g

Balenie Zoznam:

1pc* Bike taška head

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Vysoká úložný priestor: Tento model stonky vrece má veľkú kapacitu úložného priestoru, ktorý môžete prispôsobiť vaše mobilné telefóny, peňaženky, kľúče a iné drobnosti.Z tohto dôvodu bicykli kmeňových taška, môžete si vychutnať svoju jazda na bicykli bez toho, aby stratili svoje základy.

2.Odolný a robustný: Tento model stonky taška je vyrobená z vysoko kvalitných polyesterových a TPU materiálov, ktoré sú vodeodolné a opotrebovaniu, ktoré poskytujú spoľahlivú a dlhotrvajúcu bicykel predné vrecko pre vaše položky.

3.Zostať v kontakte aj na cestách: Tento model taška na riadidlá má vodotesný dotykový telefón puzdro, ktoré robí váš telefón prístupné a viditeľné.To má jasnú a vysoko citlivý povrch, ktorý umožňuje zistiť, navigácie a prijímať hovory.

4.Bez otrasov alebo pádu: S motorkou kmeňových vak, môžete jazdiť bez obáv o svoje veci.To je taška na riadidlá bicyklov, ktorá sa viaže s 3 elastické popruhy pre tesný zapadajú.Je tiež ľahké dať na a vzletu, kedykoľvek budete potrebovať.

5.Široko používané: Tento model stonky taška vyhovuje väčšine riadidlá bicyklov, skútre, cestné bicykle a horské bicykle.Má reflexný prúžok na prednej strane, aby zabezpečili vašu bezpečnosť pri jazde v noci.Toto vrecko je vhodné na noc na koni a v rôznych terénoch.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty