Živica Bicykel Bicykel Disk Brzdové Doštičky, Požičovňa Disk Brzdové Doštičky, Požičovňa Disk S Vysokou Tvrdosťou Pre Cestný Bicykel Horský MTB Klince

€2.89 €4.12

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Tieto vysokú tvrdosť Živice Kotúčové Brzdy Podložky sú bezpečnejšie, nedotknutá teploty a vlhkosti, a uistite sa, že žiadna tvrdá hrkálky pri brzdení.Pridať dosť tvrdosti pre pohodlnú jazdu bez akéhokoľvek hluku.

Špecifikácia:

Názov: Požičovňa Kotúčové Brzdy Podložky

Materiál: Živica

Balenie Zoznam:

1 nastavte x Brzdové Doštičky na Bicykli

Poznámka:

Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, položka farby sa môžu mierne líšiť od obrázka.

Vzhľadom na rôzne manuálne merania, prosím, dovoľte 1-2cm rozdiel vo veľkosti.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Rozšírené Brzdný účinok: Skúsenosti ultra-tichý a hladký brzdenie s rozšíreného požičovňa disk brzdové doštičky.Naše inovatívne anti-noise technológia zaisťuje hluku-freeride zároveň chráni vaše kotúčové brzdy disku pred opotrebovaním, takže môžete s bezpečnejšie jazdiť.

2.Vynikajúca Kvalita: Tieto bicykle kotúčové brzdy podložky sú lisované pomocou najnovšej živice technológie spracovania, aby zabezpečili vysokú tvrdosť a odolnosť.Vyrobené so špeciálnej živice vytvrdzovania technika, oni sa môžu pochváliť robustná a odolná konštrukcia, ktorá nie je ľahko deformovať.

3.Bezpečné a Spoľahlivé: Tieto bicykle kotúčové brzdy podložky sú roztrhnutiu, nie je ľahké zlomiť, a majú dlhšiu životnosť.Obsahujú kovové a minerálnych vlákien, ktoré chcete pridať dosť tvrdosti a trenie zabezpečiť plynulé a bezpečné brzdenie skúsenosti.

4.Bezkonkurenčný Výkon: Naše bicykle kotúčové brzdy podložky ponúkajú stabilný a spoľahlivý brzdný účinok, upravuje dokonale všetky suchom alebo vlhkom prostredí.Môžete si byť istí, hladkú a bezpečnú jazdu bez ohľadu na podmienky na ceste.Užite si trvanlivé a bezpečné bicyklovanie skúsenosti s našimi disk brzdové doštičky.

5.Nútený Výkon Šetrí Energiu: Inštalácia naše Bicykle Disk Brzdové Doštičky pre spoľahlivé a bezpečnejšie brzdný výkon.S núteným výkonom, vyžaduje menej energie na zastavenie a zabezpečuje maximálnu kontrolu pri vysokej rýchlosti jazdy.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty