Požičovňa Mobilný Telefón Majiteľa Hliníkovej Zliatiny Nastaviteľný Držiak Stojan na Bicykli Namontovať Vonkajšie Príslušenstvo, Požičovňa Bicyklov Kmeňových Hea F8D5

€17.61 €29.35

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Druh - Iné

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Popis Produktu

Názov produktu Požičovňa mobilný telefón majiteľa

Farba: Ako je znázornené

Veľkosť:100*55*13*14 mm/3.93*2.16*0.51*0.55 palec

Materiál: hliníková zliatina

Vhodné pre mobilný telefón: šírka 55-100mm

Popis Produktu

TRVANLIVOSŤ A ODOLNOSŤ voči POVETERNOSTNÝM vplyvom: Bicykel Držiaka Telefónu je vyrobené z odolného, odolný proti poveternostným vplyvom hliníkovej zliatiny zabezpečiť dlhotrvajúci výkon, dokonca aj v ťažkých vonkajšie podmienky.Navrhnuté tak, aby odolávali dažďu, prachu a vibráciám, poskytuje spoľahlivú ochranu pre váš mobilný telefón sa počas jazdy na bicykli dobrodružstvo.

BEZPEČNÉ A STABILNÉ UPEVNENIE: Na Bicykli Držiaka Telefónu zabezpečuje bezpečné a stabilné upevnenie riešenie pre vaše smartphone.Je navrhnutý s nastaviteľným a robustný svorky na držte telefón pevne na mieste, dokonca aj na nerovný terén, prevenciu váš telefón z pošmyknutia alebo pádu počas jazdy.

360 STUPEŇ ROTÁCIE: Bicykel Mobilný Telefón Majiteľa ponúka 360 stupňové otáčanie, takže môžete ľahko nastaviť uhol svojho telefónu.Či už ste skontrolovať váš GPS navigácie, prijatie hovoru, alebo zmena hudobných skladieb počas jazdy, zabezpečuje optimálnu viditeľnosť a pohodlie.

NASTAVITEĽNÝ UHOL NAKLONENIA DIZAJN: Zachytiť vaše cyklistické dobrodružstvo nastavením sklonu uhol telefón pripojiť.Udržať váš telefón stabilné a bezpečné počas nahrávania videí alebo fotografovanie.

STRED PEVNÚ MONTÁŽ: fixná montáž headset kryt šetrí miesto na riadítka vášho bicykla.Vycentrovaný pre vizuálny komfort.Zabezpečuje budete mať dokonalý prehľad o jazdu na cestách.

Na Obale Produktu.

1* Požičovňa mobilný telefón majiteľa

Ďakujeme za vašu podporu!Vitajte kúpiť od nás!Garantujeme kvalitu našich výrobkov.Vitajte na návšteve.Dúfam, že sa vám pekný deň!

Všetky recenzie

Príbuzné produkty