Cyklistický Krúžok Bell 80 DB prenikavý Cestnej Bike Bell Nepremokavé Malé Koleso Zvon Pre Scooter S Zliatin Medi Bell Kryt antikoróznych

€8.41 €12.02

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Druh - Air Horn
  • Číslo Modelu - Požičovňa Bell

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Naše Skúter Bell poskytuje silné a pevné pripevnenie na scooter, s ostrým a dlhý chvost tón, aby ste v bezpečí.Nepremokavé a antikorózne farby zaručuje dlhovekosť, s kompaktné rozmery ideálny pre všetky skupiny scooter.Má širokú škálu aplikácií, takže je potrebné mať pre všetky outdoorové nadšencov.

Materiál: medené zliatiny bell kryt

Farba: black gold, black silver

Veľkosť produktu: o 5.8*3.2*6.8 cm/2.2*1.3*2.7 v

Rukoväť dĺžka: 2.1-2.3 cm/0.8*0.9 v

Váha: cca 71g

Zoznam:

Horský Bicykel Bell*1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Trvanlivé a krásne: Remeselnícky s hard-nosenie zliatin medi, náš cyklistický krúžok bell sa môže pochváliť bezkonkurenčná sila proti nárazom a otrasom.S jeho trvalé a krásne PC základne, to bell poskytuje dlhotrvajúci spoľahlivosť pre vašu jazdu.

2.Vynikajúce Počuteľnosti: S ostrým výšok decibelov zvuk, tento bike krúžok bell je zaručené sa upútať pozornosť všetkých s jasným a hlasný zvuk.Jeho počuteľnosti vyniká aj v hlučnom a preplnených miestach, zabezpečenie bezpečnej jazdy.

3.Výnimočnú Odolnosť: Remeselnícky s dlhodobými nepremokavé a antikorózne farby, tento bike krúžok bell znesie akékoľvek počasie a vonkajšie prostredie, zabezpečiť spoľahlivé upozornenie na dlhšie obdobie.

4.Hladké krúžok: Náš Cyklistický Krúžok Bell poskytuje bez námahy tónov s jemným dotykom.Jeho inštalácia je jednoduchá a nie je v rozpore s riadidlá operácie ako radenie a brzdenie.Jej kompaktnej veľkosti je vhodný pre väčšinu bicykle.

5.Univerzálny Cyklistický Krúžok Bell: Tento zvon sa zmestí na rôzne typy kolesá z cestnej motorky trojkolky, ako dlho, ako riadidlá veľkosť je v rozmedzí 2.1-2.3 cm, táto bell upozorní ostatných vašej prítomnosti s jasným a hlasný zvuk.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty