Osobné Bezpečnostné upozornenia Pre Ženy Osobné Alarm Keychain Prístroj Upozorní 130Db Osobné Siréna Krúžok S Led Svetlom Bezpečnostné upozornenie

€2.17 €4.17

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Naše Osobné Bezpečnostné Alarm je určený pre ženy, ktoré sa hodnota ich bezpečnosť.S uchom-piercing 130db zvuk, je to silný nástroj odohnať zločincov.Vhodné na prevádzku, môže byť zavesený na keychains, batohy a tašky pre ľahký prístup.Tento ekologický alarm je nutnosťou pre každého, kto hľadá byť v bezpečí.

Špecifikácia:

Veľkosť balenia:(cca.)8.2*5.1*3.4 cm/3.23*2.01*1.34 palcov

Hmotnosť: 43 g

Teplé pripomienka: veľkosť a hmotnosť sú merané manuálne, a tam môže byť mierne odchýlky od skutočného ty.

Zoznam:

1*Bezpečné Osobné Alarm

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Hlasný Zvuk: Chrániť vašu bezpečnosť a prilákať pozornosť ľudí, keď narazíte na nebezpečenstvo s týmto osobné bezpečnostné alarm, ktorý emituje krutý zvuk až 130db.

2.Spoľahlivý Výkon: Vyrobené z ekologicky šetrných a kvalitné ABS, toto osobné bezpečnostné alarm je odolné voči pádom a nie je ľahko poškodený, zabezpečiť dlhodobý a spoľahlivý výkon.

3.Jedinečný Dizajn: Maximalizácia vašej osobnej bezpečnosti s osvetlením LED bleskom, ktorý je ľahko aktivovať.Ideálny pre zhoršených svetelných podmienkach, táto praktická bezpečnosť nástroj je navrhnutý tak, aby odradiť potenciálnych útočníkov na stlačením tlačidla.

4.Self-Defense Spasiteľa: Každá žena a dieťa by malo mať toto osobné bezpečnostné poplach na ich strane ako self-defense nástroj.Jeho hlasný zvuk budíka je určite odohnať útočníkov, takže máte dosť času na útek, alebo požiadať o pomoc.

5.Mobile Security: je možné ľahko zavesiť na keychains, batohy, tašky alebo akékoľvek iné položky, ktoré si chcete uchovať zavrieť.Je malý a ľahký, takže ho môžete použiť kedykoľvek a kdekoľvek.Tiež je ľahko prepravovať a skladovať, takže je ideálny spoločník pre váš denný život.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty