3 V 1 Barometer, Teplomer, Vlhkomer Atmosférický Tlak, Teplota Meradla Vonkajšie Meteo Stanica Vlhkosť Meter Trvanlivé

€27.76 €44.78

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Vitajte v našom obchode.

Naše výrobky sú dostupné ceny a kvalitný.Podporujeme dropshipping a veľkoobchod .Ak chcete pracovať s nami dlho, prosím kontaktujte nás a my vám veľmi priaznivé ceny.S Pozdravom!

[3 v 1 Barometer, Teplomer, Vlhkomer] Vonkajší tlak/vlhkomer/teplomer presne meria vlhkosť vzduchu, tlak vzduchu a teploty v rozsahu od 95.6 na 103.8 kPa (28.2 do 30.8 inchHg), -40 až 140 ℉ (-40 až 60 ℃),0 až 100%Rh, tlak môže presne merať počasie placka alebo lepšie.

[High-kvalitný Materiál] Tento tlak je vyrobený z prémiovej ocele, odolné, silný výkon a dlhú životnosť.3-v-1 tlak má osem-palcový dial a veľké čísla pre ľahké čítanie na diaľku.Okrem toho, tlak má závesný otvor na zadnej strane tak môžete zavesiť kdekoľvek od klinec.

[Dial Typ Tlak] najdôležitejšie funkcie v používaní tlak je barometrický trend.a môžete nahrávať tlaku vzduchu v určitom okamihu jasné porovnanie.

[Krytý Vonkajší Tlak] Tlak meteo stanica môže byť umiestnený vnútorné alebo vonkajšie.

[Ideálny Darček] Kola tlak 3 v 1 meteo stanica je vynikajúcim položka na dekoráciu miestnosti.Je to ideálny darček pre priateľov, alebo sami, najmä ak chcete ísť von a baviť sa.

Názov produktu: 20CM Tri v Jednom Meteo Stanica

Produkt úvod: 20 CM železa shell povrch upravený so starožitným pečenie laku, plastových vnútorné shell, sklenený objektív, veľké písmo, teplota a vlhkosť snímacie prvky vysoko presné materiálov.PVC plastu list vytáčanie, vytáčanie je navrhnutý ako Americký dial (tlaku vzduchu meranie list má anglický jednotiek, a teplomer má Celzia F scale)

Rozsah merania: 95.6 na 103.8 kPa (28.2 do 30.8 inchHg), -40 až 140 ℉ (-40 až 60 ℃), 0 až 100%RH

Rozlíšenie: 1hPa, 1C, 2% RH

Presnosť: ±5hPa, ± 2℃, ± 7%RH (40~70%RH, na 25℃)

Farba:hnedá

Materiál:kov + sklo

Obsah Balenia:

1 x 3 v 1 Teplomer

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Milí priatelia,ďakujeme, že ste si vybrali naše produkty

Ak si zrušiť objednávku alebo iného dôvodu, všetky vrátenie sa späť na váš účet do 7 -10 dní prostredníctvom Peletkyliptov.sk.

O Dopravu

Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

★ Ak ste z Ruska, Prosím, nechajte vaše celé meno a správne telefónne číslo.To je veľmi dôležité!!!

Dropship a Distribúcia

Pre veľkoobchod, poskytneme vám zľavu, ak sa na nás obrátite pred platby.

Pre drop shipping, by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím akékoľvek informácie o nás.

O spätnú väzbu

★ Akúkoľvek spätnú väzbu od vás bude veľmi ocenil.

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka!Ak ste spokojní s našimi výrobkami, Ak ste spokojní s našimi výrobkami, úprimne dúfame, že ste nám môže dať 5 hviezd.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty