Praktické DIY Šablóny Manikúra Lisovanie Plechu na Nechty, Prerážanie Dosiek Ľahká, Nail Art, Takže

€0.59 €1.74

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Položka Druh - Šablóny
  • Pôvod - Kontinentálna Čína, Kontinentálna Čína
  • Počet Kusov - Jedna Jednotka

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Dôležité Informácie

Materiál:Nehrdzavejúca Oceľ

Veľkosť Balenia:

12 cm x 6typ/4.72" x 2.36" (Cca.)

Prehľad:

S týmto viacerých obrázkov tanier Vianočné série vzor, ktorý si môžete urobiť nechty viac farebné a očarujúce rôznych druhov, štýlov a tvarov s vysokou kvalitou a nádherné vzory a jednoduché použitie.

Hrajú DIY funkciu a rôzne tlač vytvoriť svoj jedinečný štýl nail art štýly pre flexibilné vybrať vzhľad za potrebné, aby bolo jedinečné.

Vyrobené z nerezovej ocele materiál, táto šablóna je vysoká kvalita a dlhá životnosť.

Dĺžka výrobku je 12 cm, šírka je 6typ.

Je vhodný pre DIY zdobenie vlastné nechty umenie a skrášlenie nechtov účinok.

Poznámka:

Vzhľadom na svetelné a displeja nastavenie rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie.Ako Používať: 1.Použiť farbu gél na nechty a vytvárať vzory.A vysušiť s nechty na čítanie na približne 60 sekúnd. 2.Uplatňovať razenie leštiaci prostriedok na povrch. 3.Aby šikmé škrabka nad 45 stupňov, a rýchlo škrípanie prebytok leštenie agent z vnútra von. 4.Okamžite jemné otočiť die vyzdvihnúť obrázok a preneste ho na stamper. 5.Jemne použiť obrázky na nechty. 6.Opakujte vyššie uvedené kroky pre všetky nechty. 7.Po ukončení, sa vzťahujú na nechty, gél na uistite sa, že to bude opotrebovaniu.A vysušiť s nechty na čítanie na približne 60 sekúnd.Pripomienky: 1.Zabráňte poškriabaniu vzor, len poškriabaniu rýchlo v jednom smere. 2.Od oceľového plechu je z nehrdzavejúcej ocele produkt, škrabance na modrej ochranný film počas prepravy sú normálne časti, a nebude mať vplyv na normálne používanie výrobku (prosím, odstráňte ochranný film pred používaním).

Špecifikácie:

Funkcie: Rôzne Vzory, Dekoratívne, urob si sám

Obsah Balenia:

1 x Nechtov Šablóny

Značky: šablóny manikúra lisovanie plechu pečiatkovanie nechtov

Všetky recenzie

Príbuzné produkty