Liečbe Prostaty Nástroj Urológia Zdravotníckych Zariadení

€179.75 €294.68

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Číslo Modelu - HLKGO-QLX01
  • Názov Produktu - Prostaty terapia Prístrojom
  • Aplikácia - TELO
  • Pomocou Miesto - Domov Nemocnici
  • Funkcia - Ochorenia prostaty terapia
  • Certifikácia - CE
  • Označenie - prostaty
  • Položka - Mužskej Prostaty Masér
  • Na mieru - OEM A ODM sú akceptované
  • Názov Značky - HLKGO
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Materiál - ABS & TPR

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Liečbe Prostaty Nástroj,Urológia Zdravotníckych Zariadení

Čo je označenie HLKGO-QLX01 prostaty terapia prístrojom?

1.Chronické non-bakteriálny zápal prostaty spôsobené časté močenie, urgentné močenie, dysuria, odynuria, atď.

Rozptyľovanie bolesť semenníkov, perineum, triesla a nadsemenníkov a iné súvisiace príznaky.

2.BPH,o liečbu samozrejme,bolesti svedkov,bolesť v perineus,inžinierske bolesť a bolesť epididimocan byť prepustený; a časté močenie, urgentné močenie, dysuria, odinuria, BPH situácia sa môže zlepšiť.

3.Zápal prostaty,hyperplázia prostaty zložité s zápal prostaty, vesiculitis, prostatalgia.časté močenie, urgentné močenie, močové ťažkosti, močové bolesti, atď., a ďalšie súvisiace príznaky.

4.TIPY,Pohlavných chorôb alebo gonococcal infection spôsobené problémy s prostatou, použite infekcii zaobchádzanie v predstihu, potom použite liečbe prostaty nástroja.

Čo je poškodenie prostaty ?

Čo je HLKGO-QLX01 prostaty terapia prístroj výhody?

Aká je Liečba zásady HLKGO-QLX01 prostaty terapia prístrojom ?

1.Spája v sebe elektronický impulz a Čína acupoint liečba na zlepšenie celého prostredia panvovej dutiny s cieľom zvýšiť krvný obeh celkového panvovej dutiny.

2.To umožňuje zvýšenie prietoku krvi do oslabený tkaniva pre zvýšenie obnovy a úľavu od bolesti.

3.Prostaty microcurrent terapia zariadení sa vzťahuje vysokej energetickej pulzný prúd pre zákona o acupoint, že je v blízkosti ohniskovej zóny.

4.Má analgetický účinok.Je to preto, že to môže priamo stimulovať,ovládanie sympatický nerv, podporujú dilatáciu ciev a krvného obehu, čo vedie k Bendorphin obsahu zvyšuje.

5.Okrem toho, vysoké energie, pulz prúd bude stimuláciu reflexných oblúkov z pudendal nervu alebo panvovej nervu, dosiahnutie detrusor kontrakcie a vonkajšieho zvierača relax.Z toho vyplýva, močenie porucha sa rozptýliť.

6.Určené pre telo meridian bagrovanie, prostaty microcurrent terapia prístroj má cyklický strukoviny.Tí, strukoviny, keď irradiating na acupoint, bude stimulovať urýchliť pohyb biochemické molekúl.Na vysokorýchlostných pohybu bude viesť k svalovej kontrakcie a podporu metabolizmu.Po 20 minútach " liečba, biologická tepelný efekt bude spôsobené vnútri acupoint a teplota sa bude udržiavať na konštantnej úrovni.

O liečbe prostaty/prostaty, prečo by sme mali vybrať HUIYIN ACUPOINT a Qihai acupoint ?

1.Podľa teórie Tradičnej Čínskej Medicíny, HUIYIN ACUPOINT a Qihai acupoint sú hlavné acupoints močového systému.Qihai acupoint patrí Ren, meridian, a to je kľúčový bod silu, a na základe Jang.

2.Huiyinis kľúčovým bodom Ren meridian a usporiadať celé telo vo svojej podstate jin poludníka.To pomocou impulzného prúdu s vysokou energiou distribúcia pracuje na tie 2 acupoints, v blízkosti lézie oblasti, s priamym

stimulácia inhibuje sympatický nerv, rozširujú krvné cievy, zrýchliť krvný obeh.

3.Pulzného prúdu s vysokou energiou distribúcia stimulovať Vysokej energetickej distribúcie štyri druhy pulz stimulácia nervových odrážať arc pudendal nervu alebo panvovej nervu prúdy, pulzný prúd s vysokým

rozdelenie energie stimulovať štyri druhy nervových reflexných oblúkov pudendal nervu alebo panvovej nervu,čo je možné dosiahnuť kontrakciu a relaxáciu detrusor zvierača dysfunkcie, zlepšenie močenia.

Čo je HLKGO-QLX01 prostaty terapia prístrojom klinické výsledky?

Po 25 minútach liečbu, pulzný prúd bude viesť k elektromagnetické pole, ktoré sa pravidelne mení medzi akupunktúrny bod CV6 (qihai) a akupunktúrny bod CV1 (qugu).V takejto situácii, že vám pomôže dostať sa liečivý účinok, ako analgesia, anti-zápal, sterilizácia a ablácia.

Upozornenie :

1.Fyziologický účinok, používajú pre svoju Prevádzku zariadenia, ako manuálne knihy sprievodca , nepoužívajte tento nástroj pri vysokej frekvencii terapeutický nástroj pracuje v jednej Miestnosti

2.Výstup nesmie stability raz nástroja v blízkosti krátkych vlnách alebo mikrovlnná liečba zariadenia.To môže zvýšiť srdcovú predsiení, keď blízkosti hrudníka použitie.

3.Závažné ochorenie srdca a vysoký krvný tlak pacientov postihnutých.

4.Kožné alergie a na koži vred pacientov postihnutých.

5.Pevné elektródy tanier elastický pás, bez ohľadu na to, aký druh liečby, a udržať elektródy doska blízko k pokožke.

6.Aby sa zabránilo micro elektrickým prúdom, prosím, vzlietnuť elektródy dosku, keď zapnutie/vypnutie tohto nástroja.

7.Je zakázané používať u pacientov, ktorí trpia hemoroidmi v období nástupu a z prostatic rakoviny.

Technické Parametre:

Všetky recenzie

Príbuzné produkty