5 ks Fright Night Jack Lebky Nevesta Tvar Film make-up Sada štetcov Kozmetické Eyeshadow Obočia, Pier tvoria Nástroje S Úložný Vak

€3.96 €8.79

(1 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Počet Kusov - Jedna Jednotka

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Funkcie:

1.Kvalitné materiály:Vysoko kvalitné a mäkké syntetické vlasy má vynikajúcu schopnosť udržiavať vlasy kvality, aby vaša pleť mäkké a pohodlné.Rukoväť je vyrobená z high-kvalitné robustné zliatiny, nezmizne, nebudú spadať mimo štetec, môžete zvýšiť svoju chuť života.

2.Design, inšpirácia:nádherné malé kefa je najlepšie pre vaše oči, líca, pery a iných drobných častí tváre.

3.Kefa obsahuje:Tento súbor film, make-up štetce má 5 rôznych veľkostí a tvarov, vrátane 1*prášok kefa, 1*obočie kefa, 1*eye shadow brush, 1*vysoký lesk štetec a 1*mix kefa, ktorá môže splniť vaše denné potreby make-up aplikácie.

4.Nádherný darček:To chladné make-up štetec, sada s lesklé striebro make-up taška s make kefa obzvlášť vhodné na prepravu.To bude ideálny darček pre vašu priateľky, matky, dcéry a milovníkov rovnako ako milovníkov animácie periférnych zariadení.

Špecifikácia:

100% zbrusu nový a vysoko kvalitné

Farba: Podľa fotografie zobraziť

Vhodné pre: muži, ženy, fanúšikov

Veľkosť:Ako zobraziť obrázky(1 palec = 2.54 cm)

Materiál:Kov Rukoväť+mäkké syntetické vlasy

Vhodné pre: kvapalina nadácie / závoj / korektor / nos shadow / eye shadow / korektor / obočie

Balenie zoznam:5pc make-up štetec+1pc Skladovanie taška

Poznámka:

Prosím, buďte si vedomí, že vzhľadom na monitore počítača zobrazenie farieb môže mať nejaký rozdiel medzi obraz a skutočné položky.

Tam je 2-3% rozdiel podľa ručné meranie.

Všetky recenzie

2023-10-27

/

Anonymný

Produkt dorazili skoro, vo veľmi dobrom stave a dobre zabalený, dostávam veľmi krásne prekvapenie, keď otvorenie, make-up štetce sú viac ako krásne, som veľmi Šťastný a bol som veľmi spokojný s mojím produktom, ak odporúčam veľa predávajúcemu, kefy sú ťažké a design veľmi dobre rozpracované, to je niečo, čo by sa vrátiť na Objednávku😃😃😃😃😃😃😃😃Ďakujem vám veľmi pekne, ja som miloval vás!!!!!!!!


Príbuzné produkty