Riadidlá Tašky Na Bicykle Požičovňa Puzdro Cyklistické Tašky, Cyklistické Pack Cyklistické Tašky Veľkú Kapacitu Bicykel Rám Taška Nepremokavé Skladovanie

€13.57 €27.14

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Tento Bicykel Taška na Riadidlá je vyrobené z vysoko kvalitnej PU nepremokavé tkaniny tkaniny, ideálny pre citlivé prevádzky telefónu počas jazdy.Jednoduché klásť dovnútra a von položky, môže byť umiestnená na rôzne bicykle.

Špecifikácia:

Názov produktu: Veľké Kapacity na Bicykel Predné Vrecko

Materiál: TPU záterom, PU nepremokavé tkaniny tkaniny

Veľkosť produktu: o 22x12x17cm/8.66x4.72x6.69 cm

Hmotnosť:321g

Funkcie: Citlivý dotykový displej telefónu/veľkokapacitný/jednoduchá inštalácia

Balenie Zoznam:

1x Rukoväť Bar Taška na Bicykel

Poznámka:

Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, položka farby sa môžu mierne líšiť od obrázka.

Vzhľadom na rôzne manuálne merania, prosím, dovoľte 1-2cm rozdiel vo veľkosti.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Užívateľsky Príjemný Dizajn: Jedinečne navrhnutý pre jednoduchý prístup k vašej veci.Taška ponúka veľkú kapacitu pre všetky vaše nesmie chýbať, zabezpečuje vodotesný materiál a hladké dvakrát otvoriť zips.S non-uviazol na zips, uvedenie do a von položky je hračka.

2.Odolnosť Mimo Porovnanie: Tento bike taška na riadidlá sa môže pochváliť spoľahlivým materiály vyrobené s vysoko kvalitnej PU nepremokavé tkaniny tkaniny.Poskytuje dlhú životnosť, nosenie, odolný a vodotesný vlastnosti, takže je robustné a odolné úložné riešenie pre všetky vaše cyklistické zážitky.

3.Zjednodušenie Prístupu: Užite si jasné a citlivé prevádzky telefónu s našimi bicykli taška na riadidlá.Inovatívne dotykového displeja dizajn a high-definition TPU povlak ponúka ideálnu ochranu a pohodlie pre vaše položky.

4.Všestranné Funkcie: Tento model taška na riadidlá môžu byť ľahko umiestnené na bicykli, vykonávané v ruke, alebo sa prepravujú cez telo s nastaviteľný pásik.To môže splniť vaše rôzne potreby pre cyklistiku, turistiku, camping, alebo cestovanie.Vychutnajte si pohodlie tomto multi-funkčný dizajn.

5.Jednoduchá Inštalácia: môžete pripojiť tento bike taška na riadidlá na svoje kormidlo bez akýchkoľvek iných nástrojov.Je kompatibilný pre rôzne bicykle, ako sú horské bicykle, cestné bicykle a skútre.Môžete tiež ľahko odstrániť, keď ju nepotrebujete.Táto funkcia umožňuje rozsiahle použitie výrobku.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty