Požičovňa Blatníky Cyklistické Blatníky MTB Blatníka Nastaviteľné Koleso Stráže, jazda na Bicykli Mud Guards Blatník Vysoká Pevnosť Flexibilné Pre Turistov

€10.52 €27.69

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Číslo Modelu - Bicykel Blatník
  • Druh - zadný blatník

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Chrániť vašu jazdu bahno a špinu s týmto nastaviteľné horský bicykel blatník.Ohyb a ťuknite na ňu do akejkoľvek pozície, a ľahko vyčistiť špinu po závodné relácie.Jednoduchá inštalácia zabezpečuje ste späť racing v žiadnom okamihu.

Špecifikácia:

Názov produktu: Bicykel Blatník

Materiál: PP, PA, PVC

Farba: Čierna

Veľkosť (cca):

Predná strana: 31.5 * 23.5 * 7.5 CM/12.4 * 9.25 * 2.95 v

Zadné: 42 * 9 CM/16.53 * 3.54 v

Balenie Zoznam:

Blatníka * 2

Rozšírenie základne * 1

Rozšírenie upevňovacia skrutka * 1

Rozšírenie sedadiel * 5

Anti-sklzu gumovým krúžkom * 2

Vnútorný šesťhranný kľúč * 1

Poznámka:

Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, položka farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.

V dôsledku rozdielov v ručné meranie, prosím, dovoľte 1-2cm rozdiel vo veľkosti.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Zadarmo Úprava: Bicykel Blatník vyrobený z vysoko-kvalitného PVC materiálu, poskytuje odolné a flexibilné pokrytie proti blata a vody.Jeho nastaviteľné blatníka funkcia umožňuje jednoduchú inštaláciu na bicykle akejkoľvek veľkosti, takže je potrebné mať príslušenstvo pre všetkých cyklistov.

2.Silný Materiál: Náš Bicykel Blatník vás chráni od vody, spreje a bahna striekance s super-soft, odolný a flexibilný materiál.Jeho nastaviteľná dĺžka poskytuje perfektné padnutie a to môže ohýbať a ťuknite na položku voľne.Užite si maximálne pohodlie pri vhodnej hrúbky pre skladanie.

3.Ľahko Sa Čistí: prijatím pribrala a rozšírila dizajn, náš Bicykel Blatník účinne zabraňuje kalu triešti a dažďovej vody zo poškodeniu vás alebo na bicykli.S easy-to-clean materiál, na bicykli je často chránené proti drsné počasie štátov.

4.Bezproblémovú Montáž: Tento bicykel blatníka je vybavený 6-bod kľúča a môže byť ľahko zmontovať za pár sekúnd kvôli jeho bytu a flexibilný dizajn.

5.Drvivá Žiadosti: S jeho univerzálny dizajn, to blatník je ideálny pre predné inštalácia na všetky horské, závodné, turistické alebo cestný bicykel.Upevňuje svoju jazdu pred nečistotami a špliechať, zabezpečiť pohodlné a osviežujúci jazdu.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty