Abstrakt Nálepky na Nechty Umenie DIY Manikúru, Ozdoby Obtlačky pre Kreatívne Dropship

€0.60 €1.27

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Počet Kusov - COMBO
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Číslo Modelu - E0BC3TT303785

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Funkcie:

OOTDTY

úplne nové a vysokej kvality

Nálepky: Existuje 6 listov nálepiek s rôznymi farbami a abstraktné vzory.Abstrakt lady tvár obtlačky sú plné zmyselnosti a elegancie, rôzne vzory priniesť rôzne nálady.

Atraktívne a pre kreatívne Návrhy: Mnoho jedinečných vzorov línií, plôch, kvety, listy a motýle, atraktívny a kreatívny, zvýšenie inšpirácie pre každého dizajnéra.Len si DIY fun inšpiroval umenie a predviesť svoje elegantné a

Ľahko sa nanáša: Tieto nálepky sú samolepiace, len pomocou pinzety zlúpnuť samolepky a nálepky na vašom môžete použiť aj vrchný náter na pokrytie aby sa krásne nálepky trvať dlhšie.

Životného prostredia a Zdravého: Abstraktné umenie nálepky sú vyrobené z ekologicky šetrných materiálov, non-jedovatý, nie je obmedzený na všetky kožné a bezpečné používanie.Vhodné pre všetkých priateľov, ktorí chcú vytvárať krásne nechty.

Ďalšie Funkcie:

Vzory vynikajúcu tlač, dobrá stálofarebnosť, jemné farby a bohaté vzory s lesklý povrch.Dlhotrvajúci lesk, nie je ľahké spadnúť z nechty, krásne zabalený.

Špecifikácie:

Materiál:Nálepky

Veľkosť:10x8cm/3.94x3.15inches

Balenie Obsahuje:

1 Nálepka

Poznámka:

Vzhľadom na svetelné a displeja nastavenie rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty