Objavte Fotovoltiku s 10 Kus Mini Malé Napájanie Solárne Články Panel Set Vhodný pre Viaceré Aplikácie

€2.00 €3.63

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Číslo Modelu - Solárny panel
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Funkcie:

*Solárne bunky (alebo "fotovoltaika" bunka) je zariadenie, ktoré prevádza fotónov od slnka (slnečné svetlo) na elektrinu.

*Vo všeobecnosti, solárne bunky, ktorá obsahuje solárny a nonsolar zdrojov svetla (napríklad fotónov od žiaroviek) sa označuje ako fotovoltaické bunky.

*Zásadne, prístroj musí splniť len dve funkcie: photogeneration of charge dopravcov (elektróny a diery) v light-pohlcujúce, a vzdialenosť poplatok nosiče na vodivý kontakt, ktorý bude prenášať elektrickú energiu.Tento prevod sa nazýva fotovoltaických účinok, a oblasti výskumu súvisiace s solárnych článkov je známy ako fotovoltiku.Solárne články majú mnoho aplikácií.

*Historicky solárne články boli použité v situáciách, kde elektrickej energie zo siete nie je k dispozícii, napríklad vo vzdialenej oblasti power systems, Zem satelitov obiehajúcich, spotrebiteľských systémov, e.g.vreckové kalkulačky alebo náramkové hodinky, diaľkové rádiové telefóny a čerpanie vody.

Špecifikácie:

Ako si vybrať solárny panel :

Táto tabuľka zobraziť solárnej konfigurácie systému vzťah medzi skladovanie batérií a solárne panely, takže môžete veľkosť napätie solárneho panelu, podľa vašej potreby.

DC Skladovanie Batérie Solárny Panel

1.2 V 2V ~ 2.5 V

2.4 V 3.5 V ~ 4V

3.6 V, 5V ~ 6V

6V 7.5 V ~ 9V

12V 15V ~ 18V

Aplikácie:

MALÝCH PROJEKTOV .

VEDA PROJEKTOV .

ELEKTRONICKÉ APLIKÁCIE .

NABÍJANIE MALÉ DC BATÉRIÍ .

BUDOVAŤ SVOJE VLASTNÉ POHÁŇANÉ MODELY / HRAČKY / SOLAR ZOBRAZUJE.

Obsah Balenia:

10Pcs Solárny Panel (35*30 m, 5V 30mA)

Poznámka:

1. Skutočné farby položky môžu byť mierne odlišné od obrázky zobrazené na stránkach spôsobené mnohými faktormi, ako sú jas monitora svetlo a jas.

2. Prosím, nechajte mierne ručné meranie odchýlky pre údajov.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty