2 KS Dvojité Hlavu Pin Držiteľovi A Závesov Pin Punč Auta, Inovované Kladivo Zadarmo Jar S 1/32IN A 1/16VO Hlavy

€11.17 €16.42

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Názov Značky - Dienmern

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Účinný a efektívny: len vytiahnuť a uvoľnenie, môžeme ľahko zraziť mimo brad nechty sme hrdí na to, bez poškodenia okolitých dekorácie alebo drevo, a môžeme prejsť dvere záves pin, bez obáv o poškodenie dverí shell s kladivom.

Inovované materiály a dizajn: súprava je vyrobená z tepelne ošetrené kalenej ocele, prijíma ultra presné CNC obrábacie technológie, a má vynikajúce pružinou a non výsuvnú rukoväť dizajn, takže je pohodlné na držanie a ľahké použitie.

Vhodné vykonávať: celková dĺžka tento rok na jar dierovanie tool kit je len 5,3 cm.To môže byť ľahko inštalované v držiaka nástroja na závesu alebo v akejkoľvek ceruzka veľkosť vrecku bez účtovná kladivom a pin punč.Je to nevyhnutný nástroj pre stolárov a maliarov.

Široko používané: okrem potopenie nechty a plotov, že sú hrdí, súpravy, môžete tiež označiť veľmi viditeľné známky na drevené, kovové a plastové povrchy, a to môže tiež prácu v úzkych priestoroch, ktoré nie je možné dosiahnuť tradičné kladivá.

To, čo sme dostali: tento súbor obsahuje dvojité hlavu nechtov držiak, s hlavou rozmery 1/32 1/16 palca a palec, a dvere záves pin odstránenie punč

Farba:Strieborná

Materiál:Kov

Obsah Balenia:

2 x Dvojlôžková Hlavu Pin Držiteľovi a Závesov Pin Punč Auta

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty