Anti Fog Sprej Na Čelné Sklo Defogger Na Okuliare, Dlho-Trvajúce Vodotesný Povlak Prostriedok Na Čistenie Skla Pre Zrkadlá Windows

€4.03 €8.08

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Položka Hmotnosť - 50ml
  • Položka Objem - 50ml
  • Špeciálne Funkcie - Anti Fog
  • Externé Testovanie Certifikácia - ce
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Popis:

Na defogger na čelné sklo vám pomôže eliminovať hmla účinne na okuliare, lyžiarske okuliare, potápačské okuliare, kamery, objektívy, auto a motocykel čelné sklo, zrkadlá, VR slúchadlá, atď.Ak už nechcete nosiť hmlisté okuliare alebo šošovky, naše okuliare, anti-fog spreje bude pre vás ideálna voľba.

Funkcie:

1. Prenosná Veľkosť: Ľahko sa prenáša na cestovanie a každodenný život.

2. Bezpečné a spoľahlivé vzorec, jednoduchý na používanie s dlhotrvajúci účinok.

3. Široké uplatnenie pre rôzne okuliare, auto a motocykel vietor, zrkadlá, športové okuliare, tvár , obrazovky a objektívy elektronické výrobky, atď.

Špecifikácia:

Názov: Anti Fog Sprej na Okuliare

Fľašu Materiál: ABS

farba: Biela

Kapacita: cca 50 ml

Použitie: Automobilové sklo anti-fog

Balenie Zoznam:

1*Anti-Fog Sprej na Okuliare

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Jasnú Víziu: Anti-Fog Okuliare Sprej môže zabrániť, aby sa vaše okuliare alebo šošovky z zahmlievaniu, aby vaša vízia jasnejšie, a zaistiť bezpečnosť cestovanie a šport.

2.Účinné a Praktické: Ak použijete Okuliare, Anti Fog Spray vnútri a mimo okuliare, raz denne, to môže trvať celé hodiny bez obáv zahmlievaniu.

3.Okuliare Priateľské vzorca: Toto Anti-Fog Sprej na Okuliare je bez zápachu.Jasnejšie videnie a bezpečnú jazdu.To nevytvára žiadne nepríjemný zápach počas používania.Môžete ho použiť s istotou, že je to bezpečné, a nie ublížiť.

4.Vodotesný Náter: Žiadny olej a žiadne odlesky, je mastný film objaví po, na báze ropy, anti-fog agent sa používa, a odlesky sa zobrazí na noc.Sklo Defogger automaticky a rýchlo tvorí blana na sklenené povrchy, zlepšenie viditeľnosti v noci a vo vlhkom počasí.

5.Univerzálne na Použitie: Čistiaci prostriedok na Sklo Sprej poskytuje vynikajúci defog riešenie pre auto zrkadlá, windshields, lyžiarske okuliare, plavecké okuliare, potápačské okuliare, VR headsety, slnečné okuliare, atď.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty