12in1 Guľôčkové Pero s Moderným Ručný Nástroj na Meranie Pravítko Núdzové Svietidlo Skrutkovač Otvárač Relaxovať Otáčania Hlavy

€5.71 €13.93

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Druh - Nástroj Ruka Časti

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Odrážky:

1.WorkEssential: Zvýšiť svoju produktivitu s naše multi-nástroj pen set.S 12 všestranné funkcie, je zameraná na všetky vaše pracovné potreby.Ideálny spoločník pre mužov, ktorí sú často pripravený pre všetky výzvy v práci.

2.High-Grade Kovov a Ocele: Zabezpečenie trvalého výkonu, multi-nástroj pen set je vyrobený z kvalitného kovu a ocele, takže je tvrdý a odolný voči deformácii.Toto zabezpečí, že budete mať prístup k spoľahlivý nástroj pre všetky vaše potreby.

3.S ďalšími Dvoma Náplne: Naše Multi Nástroj Pen Set je vybavený masáž tlakom funkciu, ktorá vám pomôže relaxovať pri práci alebo štúdiu.Zabezpečuje pero opätovnú využiteľnosť, a prichádza s dvoma extra náplne pre nepretržitú písanie.Jednoduchá inštalácia, napísať hladko a pohodlne.

4.Malá Veľkosť: nenájdete viac schopné multi-nástroj pen set, ktoré môžu byť použité v exteriéri.Ľahký a kompaktný, to pohode gadget sa ľahko zmestí do vreciek s množstvom výkonných funkcií, ktoré robia DIY projekty hračkou.Ideálne pre tých, ktorí chcú účinnosť a pohodlie v 1 malý balík.

5.Široké Spektrum Použitia: Táto multi nástroj pen set je široko používaný doma, v práci, vonku, a iných príležitostiach.Je to dobrý darček pre mužov, ktorí chcú rozbaľte položky, oprava nábytku, alebo preskúmať prírody.

Táto funkcia multi nástroj pero je ideálny pre akúkoľvek prácu, alebo hobby!S 12 praktických funkcií vrátane otvárač, vládca, a skrutkovač, je vyrobený s kvalitného kovu a ocele pre dlhú životnosť.Plus, je ľahký a pomôže oddýchnuť.Široko používaný, je to skvelý nástroj pre každú situáciu!

Špecifikácia:

Meno: 12 v 1 Multitool Pero

Materiál: Hliníková zliatina + medi, hliníkové príslušenstvo

Veľkosť produktu: o 1.1*16 cm/0.43* 6.3 v

Balenie Zoznam:

1pcs*12 v 1 Multitool Pero

Poznámky:

1. Vzhľadom k rôznym displej a svetelné efekty, skutočná farba produktu sa môže mierne líšiť od farby na obrázku.

2. Vzhľadom na ručné meranie, prosím, aby meranie odchýlky o 1-3 cm.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty