2 ks Magnetické Montáž Základne Silné Magnety Podržte 65 LIBIER, Magnetické Montáž Základne Pre Ľahké Pásy A Ďalšie Zrkadlá

€14.20 €18.44

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Vezmite prosím na vedomie: fyzické mierne farebný rozdiel alebo rozdiel, nemá vplyv na použite, prosím, to nevadí, ďakujem!

Silné magnety pre vysoké zaťaženie: kolo základnej so 6 SKUTOČNÉ N45 vzácnych zemín magnety má SUPER vertikálne magnetická príťažlivosť nad 65 LIBIER na 0,2 palca hrubé oceľového plechu nadácie.Veľkosť 2.60 inch x 0.32 palec.

Proti Poškriabaniu a Anti-Slip: potiahnuté gumou môže chrániť magnet od poškodeniu, zabrániť škrabancom na laku povrchu a zabraňujú magnet z pošmyknutia na hladké povrchy.

Multifunkčné použitie: balík obsahuje M6-hexagon, skrutky, podložky, jar plátky a malé hex kľúča.Vhodné pre pripojenie perforované objekty rôznej hrúbky.Ideálny pre fotoaparáty, svetelné pásy, hodnotiacich správ, automatické zariadenia, nástrojov a strojov.

Vhodný na vonkajšie použitie: nepremokavej a opotrebovaniu odolný gumový povrch.

Farba:čierna

Materiál:kov+guma

Obsah Balenia:

2 x Magnetická Montáž Base

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty