Motocykel Kolíkov 90 Stupňov Skladacie Podporu Rod Pedále Pre Motocykel, Auto na Elektrický pohon 2KS Motocykel, Cestný Kolíkov Dirt Bike Nohy

€4.53 €6.97

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Jednoduchá inštalácia s žiadne zložité nástroje potrebné, táto noha zvyšok poskytuje silný a univerzálne, vhodné pre väčšinu motocyklov.Vychutnajte si pohodlné a bezpečnejšie jazdiť s kvalitnými nohy zvyšok.

Špecifikácia;

Veľkosť produktu: (cca.)12.8*2.8 cm/5.04*1.1 palcov

Zoznam:

2 KS motocykel nohy kolíkov

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Rozšírené Pohodlie: skladací podporu rod náš motocykel kolíkov, ktoré môžu byť zložené na 90 stupňov, zaisťujúce jednoduché uskladnenie.Odrazu pred pedále a 90-stupeň zadné pedále poskytuje stabilnú podporu pre cestujúcich

2.Pedál s Ľahkosťou: rozlúčiť sa unavené nohy a starostí počas dlhých jázd s našimi motocykel kolíkov.Rozšírené non-sklzu a ergonomický dizajn priniesť komfort aj po hodinách šliapať.

3.Upgrade Vašej Jazdy: Zvýšiť svoj motocykel skúsenosti s našimi kolíkov.Bez námahy nahradiť staré alebo poškodené pedále bez nutnosti zložitých nástrojov.Nainštalujte ich rýchlo a jednoducho pre hladšie, pohodlnejšia jazda.

4.Spoľahlivé a tvrdý: Postavený na poslednej s opotrebovaním-odolný kov, tieto motocykel kolíky poskytujú silný oporný bod, zabezpečiť pohodlné a bezpečnú jazdu.Ich pevnosť zabezpečuje, že vydrží akékoľvek drsné koni podmienkach, čo je spoľahlivý voľbou pre jazdcov.

5.Široko Aplikované: Dosiahnuť pohodlné a bezpečnú jazdu s našimi motocykel kolíkov!S univerzálne, vhodné pre väčšinu elektrických vozidiel, inštalácia je náradia.Tieto odolné a anti-slip kolíky sú vhodný doplnok pre váš motocykel alebo na elektrický pohon.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty