Univerzálne Motocyklové Prepínač Motorke Nastaviteľné Na-Off Spínač Svetlometov Bicykli Hmlové Svetlo Switchs Pre Cestovanie Dochádzanie Vonkajšie

€4.34 €8.69

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Položka Hmotnosť - about 47g
  • Názov Modelu - Motocykel Svetlometu Spínač On-Off
  • Druh Materiálu - Hliníkové zliatiny
  • Položka Druh - Motocykle Spínače
  • Špeciálne Funkcie - Motocykel zapnutie svetla

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Naše jemné vytvorený motocykel light switch chráni prepínač a spĺňajú potreby rôznych modelov.Je ľahká a vyžaduje netreba príliš mnoho nástrojov.Dokonale navrhnuté pre jednoduchú inštaláciu.

Špecifikácie:

Materiál: Hliníková zliatina

Názov produktu: Motocykel zapnutie svetla

Hmotnosť výrobku: o 47g

Veľkosť produktu: ako je znázornené na obr

Použiteľné modely: Motocykel

Balenie Zoznam:

1pc*Motocykel zapnutie svetla

Poznámky:

1. Vzhľadom na monitorovanie teploty farieb, fotoaparát, okolitého svetla a fotografie zručnosti, niektoré obrázky tovaru, môže mať mierne farebné odlišnosti, farbu druhu majú prednosť!

2. Vzhľadom na rôzne manuálne merania, nechajte mierne veľkosť rozdiel.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Tool-Free zariadenie: môžete nainštalovať tento motocykel zapnutie svetla bez akýchkoľvek ťažkostí, ako to, že si nevyžaduje príliš veľa nástrojov alebo zložité rozvody.Tento motocykel spínač svetiel je skonštruovaná tak, aby väčšina motocyklov a poskytuje pohodlný spôsob, ako ovládať svoje svetlá.

2.Povrch a Trvanlivé: Chrániť váš motocykel spínač svetlometov s našimi povrch a je odolná NA vypínač.Konštruované s vysoko-kvalitných materiálov, ktoré poskytuje optimálnu životnosť a zaisťuje, že vaše prepínač je chránený proti vode, prachu a špiny.

3.Široké Využitie: Univerzálny motocykel light switch, že hodí rôzne motocykel modely.Tento odolný kovový prepínač spĺňa rôzne použitie také nároky, ako reguláciu svetla alebo smerovku.Bezproblémové inštalácie a bezproblémovú prevádzku zabezpečiť dlhotrvajúci beh času.

4.Dlhotrvajúci Výkon: Pozdvihnúť váš motocykel je systém osvetlenia s tento Odolný a Ľahký NA-OFF light switch vyrobené s vysoko kvalitné hliník zliatiny materiálu.Jeho esteticky príjemný dizajn a jednoduchá montáž funkcií, aby bolo spoľahlivé popri bicykli.

5.Plynulá Prevádzka: Dosiahnuť bezproblémové ovládanie vášho motocykla svetlá s našimi prepínač.Hladká push button prevádzku zabezpečuje presné funkcie, zatiaľ čo vysoko precízne remeselné spracovanie zabezpečuje spoľahlivosť.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty