6Pcs 5W USB Ventilátor Objem Vzduchu Rýchlosť Plynulou Guvernér Modul USB Rýchlosti Regulátor DC 5V USB Muž Vstup DC4-12V 2,5-8V

€8.31 €14.33

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Super materiál: je vyrobený z PC+kov.to je dlhodobé a trvalé pre vás na použitie.

Package vrátane: 6 pack ventilátor DC guvernér modul.Plynulú rýchlosť regulácia výstupného napätia v rozsahu 2.5 V-8V stabilné meniť, tak, že vietor rýchlosť ventilátora, ktorý môže byť upravená, výrazne zlepšiť pohodlie.

PWM DC Motor Guvernér špecifikácia: Napájanie rozsah DC 4~12V, menovitý výkon je 5W (nepreťažujte).Aktuálne v ten istý výrobok je až 5A.Potenciometer s prepnite funkciu.

Návod na použitie: Vložte guvernér do telefónu, nabíjačky a nabíjanie poklad, vložte ventilátor USB zapojte do portu USB guvernér, a potom zase nastavenie gombíka na nastavenie malý objem vzduchu a veľký objem vzduchu.Otočte gombík v smere otáčania hodinových ručičiek na zvýšenie množstva vzduchu.Otáčaním proti smeru hodinových ručičiek bude objem vzduchu jemnejší a gombík má prepínač funkcie.

Širokú škálu aplikácií: je vhodný pre rýchlosť regulácia DC motor, ventilátor, akvárium kyslíka čerpadla a iné produkty.

Farba: ako je znázornené

Obsah Balenia:

6 x Ventilátor Objem Vzduchu Regulácie Otáčok Modul

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty