60ml čelného skla Deicer Sprej Zimné Rýchle Ice-topenia Snehu-odstránenie Decing Agent Auto Okno topení Snehu Odmrazovanie Kvapaliny

€6.23 €10.38

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Položka Druh - Protimrazová Ochrana
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Externé Testovanie Certifikácia - ce
  • Kapacita - 60ml
  • Položka Objem - 60ml
  • Druh Materiálu - Kvapalina
  • Názov Modelu - Deicer Sprej
  • Položka Hmotnosť - 120g
  • Špeciálne Funkcie - Topení Snehu Odmrazovanie Kvapaliny

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Odrážky:

1.Rýchleho Topenia: rozlúčiť sa mráz na vaše čelné sklo v sekundách.Naše Deicer Sprej pre čelného skla eliminuje ľad a sneh s jeho efektívne odmrazovanie zložiek, čo vám umožní ich utrite preč bez námahy pre krištáľovo čisté zobrazenie na ceste.

2.Rozšírené Antifog Technológia: Táto deicer sprej účinne zabraňuje automobilových skiel z hmlové v studenom alebo vlhkom prostredí, zlepšenie jazdy viditeľnosť a bezpečnosť.

3.Vynikajúci Výkon: Dolná bod mrazu ľadu a snehu na aute čelné sklo v sekundách.Pozor na ľad a sneh topiť prirodzene pri nízkych teplotách a uložiť vaše stierače pred poškriabaním s našimi rýchlo pôsobiaci deicer sprej.

4.Šumivé Sklo: Svedectvo šumivé číre sklo s našimi deicer sprej.Tento silný sprej účinne obnovuje transparentnosti a lesk vášho auta na čelné sklo.Rozlúčiť sa nečistoty a mastnotu škvrny; sprej čistí bez doľava alebo škrabance.

5.Vhodné na Prevádzku: Rýchle Odstránenie Ľadu.Naše Deicer Sprej na Aute čelné Sklo pracuje rýchlo rozpúšťať ľad a mráz na vaše čelné sklo.Easy-to-použitie sprej dizajn umožňuje aj pokrytie a veľké sprej oblasti, takže je jednoduché odstrániť ľad bez poškriabania alebo utieranie.

6.Efektívne odmrazovanie zložiek rýchlo znížiť na bode mrazu, umožňuje silný defogging.Plus, čistí nečistoty a mastnotu škvrny od skla s ľahkosťou.Jednoduché použitie a je ideálny pre zimné ráno.

Špecifikácie:

Názov:Sklo Deicer

Kľúčové slová: bod topenia snehu

Kapacita: približne 60ml

Hmotnosť brutto:o 112g

Výrobok prísady: deionizovanej vody, soľ, biopolyols, alkohol pomocné inštitúcie agentov, povrchovo aktívne látky

Veľkosť balenia: (cca.)6.2*5.8*10.2 cm/2.44*2.28*4.02 palcov

Veľkosť produktu: (cca.)3.5*9.3*13.8 cm/1.38*3.66*5.43 palcov

Balenie Zoznam:

1*Kvapaliny Ostrekovača Čelného Skla

Všetky recenzie

Príbuzné produkty