Motocykel Radenie Pad Na Koni Shifter Ochranné Boot Pad Kryt Motocykel Dodávky Pre Tenisky A Topánky Pánske Doplnky

€3.56 €7.11

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Položka Dĺžka - 0.00inch
  • Položka Výška - 0.00inch
  • Položka Šírka - 0.00inch
  • Položka Hmotnosť - 1.00kg
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Položka Priemer - 0.00inch

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Chrániť vaše tenisky, pri jazde s naše vysoko kvalitné gumené motocykel obuvi protector.Naše radenie pad pôsobí ako motocykel shifter obuvi guard poskytuje dokonalú ochranu pre vaše topánky.A musia mať pre všetky rider chcú udržať svoje topánky v top stave.

Špecifikácie:

Materiál: PVC

Platné pohlavie: neutrálny / mužov a žien

Farba: Čierna

Veľkosti: veľkosti Zadarmo

Balenie Zoznam:

1pc* Motocykel radenie pad

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Nosiť Ľahko: Tento motocykel shifter obuvi chránič je ľahký a kompaktný, takže si môžete vziať so sebou, nech ste kdekoľvek.Poskytuje dokonalú ochranu pre vaše topánky pri jazde motocykle, ktoré zabraňujú poškriabaniu.

2.Skvelé Pokrytie: Byť bez obáv, zatiaľ čo na ceste s týmto motocykel shifter obuvi protector.Poskytuje maximálny obrany proti poškriabaniu a opotrebovaniu, zabezpečenie dlhodobej ochrany obuv.Tento ľahký-k-inštalácia pad vyhovuje väčšine topánky a topánky.

3.Dlhá životnosť Ochrana: Vďaka svojej špičkovej gumy materiál, tento motocykel shifter obuvi chránič je tvrdý a protišmykový.Upravte ho tak, aby sa zmestili vaše topánky a užite si poškriabaniu zdarma-radenie pre nadchádzajúce roky.

4.Bez námahy Seucring: Od námahy zabezpečenie vašej topánky s našimi motocykel shifter obuvi, chráničov, môžete zabrániť opotrebovaniu bez strachu o to prichádza voľné.Pohodlne opraviť na svoje šnúrky a prst hlavu s ľahkosťou.

5.Pozdvihnúť Váš Štýl jazdy: Dostať svoje ruky na tejto motorke shifter obuvi chránič, ktorý funguje s väčšinou typov obuv - tenisky, topánky alebo topánky na tenis!Jeho diskrétny čierna farba a módny dizajn, aby to musí mať pri jazde.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty