Motocykel Motor Karburátory Dirt Bike Karburátoru Prívod Paliva Vysoká Účinnosť Bike Racing Čerpadla Urýchľovač, Cyklistické Doplnky,

€14.01 €28.02

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Položka Druh - Karburátoru
  • Druh Materiálu - Kov

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Odrážky:

1. Najlepší Výkon Motora: Získať najlepší výkon motora a rýchlosť s našimi PZ19 Karburátoru.Táto časť je profesionálne vyrobený, aby zabezpečili plynulú a bezpečnú jazdu a optimálne engine optimization.

2. Vysoko Kvalitného Kovu: Vyrobené z vysoko kvalitného kovu, tento motocykel PZ19 karburátoru je opotrebovaniu a nie ľahko deformovať a poškodenia.Má vysokú pevnosť a môže vydržať tvrdé podmienky.

3. Univerzálny Kompatibilita: Pozdvihnúť vaše ATV, špina na bicykli, kolobežke, alebo motocykel výkon s našimi PZ19 karburátoru.Široká kompatibilita je vhodná pre mnohé modely ako c100, 110, DY100, cd110cc, a wave100.

4. Vynikajúce Prevedenie: Tento motocykel PZ19 karburátoru je navrhnuté tak, aby odolali korózie a erózie z drsného prostredia.Má hladký vzhľad a dobre remeselne štruktúru, ktorá zabraňuje bodliaky, prestávky, a špicatými hranami.Zvyšuje účinnosť a spoľahlivosť motora.

5. Jednoduchá Inštalácia: Tento motocykel PZ19 karburátoru má 35mm vzduchový filter vonkajší priemer, 19 mm rôzny príjem priemer, a 48 mm montážna skrutka medzery, takže je jednoduché na inštaláciu a odstránenie.Môžete ušetriť čas a námahu s týmto kompaktný a pohodlný produktu.

Podrobnosti:

Upgrade vášho motocykla je výkon s našimi dobre remeselne 19 mm karburátoru.Je to silné a odolné, a umožňuje zvýšenie otáčok motora.Jeho širokú kompatibilitu vám ušetrí čas a úsilie vyhľadávanie pre perfektné fit.

Špecifikácia:

1. Veľkosť produktu: 8*8*13.5 cm|3.14*3.14*5.31 palcov

2. Materiál: Kov

3. Použiteľné modely: DY100 PZ19 100

Pa cking Zoznamu:

1* Motocykel Karburátoru

Upozornenie:

1. Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, položka farby sa môžu mierne líšiť od obrázka.

2. Vzhľadom na rôzne manuálne merania, prosím, dovoľte 1-2cm rozdiel vo veľkosti.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty